Ķuzis pērn ticis pie jaunas automašīnas un parādiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pērn iegādājies jaunu automašīnu, palielinājis savus iekrājumus un ticis pie parādiem, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) interneta vietnē pieejamā amatpersonu deklarācija.

Ķuzis pērn pārdevis viņa valdījumā esošo 2013. izlaiduma gada automašīnu «Hyundai I40». Tās vietā viņš par 39 tūkstošiem eiro iegādājies 2017. gada «VW Passat Alltrack». Saskaņā ar deklarāciju vieglā automašīna ir Valsts policijas priekšnieka valdījumā.

Pērn Ķuzis nedaudz audzējis savus iekrājumus - bankā «Swedbank» viņam bijuši uzkrāti 50,9 tūkstoši eiro, bet bankā «Luminor» - 2,9 tūkstoši eiro. Gadu iepriekš Ķuzim «Swedbank» bija uzkrāti 42 tūkstoši eiro, bet «Luminor» - 1,4 tūkstoši. Pērn Valsts policijas priekšnieks ieslīdzis arī parādsaistībās - tās veidojušas 21,9 tūkstošus eiro. Gadu iepriekš Ķuzis parādsaistības deklarējis nebija.

Galvenā Ķuža ienākumu gūšanas vieta pērn bija Valsts policija, kur algā viņš kopumā saņēmis 55,3 tūkstošus eiro. Vēl teju trīs tūkstošus eiro Ķuzis pērn nopelnījis kā vieslektors SIA «Juridiskajā koledžā».

Valsts policijas priekšniekam pieder dzīvoklis Rīgā, kā arī kapitāldaļas «Latvijas kuģniecībā» 2,7 tūkstošu eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu