«Transact Pro/Miesnieki» sezonu sāk ar panākumiem Polijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. martā Latvijas regbija čempioni «Transact Pro/Miesnieki» sāka 2018. gada sezonu, piedaloties starptautiskā turnīrā Polijā, Gņezno, kur komanda kārtējo reizi apliecināja savu valsts labākās vienības statusu, jo bija vienīgā no Latvijas regbija pārstāvjiem, kas iekļuva finālā.

Grupas posmā gūstot divas uzvaras – pār Polijas čempionu kluba «Poznań» 46-0 otro sastāvu un turnīra rīkotājiem, komandu «Titan» 31-5, – «Transact Pro» sev nodrošināja vietu turnīra pusfinālā.

Sākotnējā posmā Latvijas komandai nācās spēkiem mēroties ar principiāliem sāncenšiem – Lietuvas komandu. Mača gaitā gūstot 7-5, diemžēl pēdējās minūtēs garām tika palaists metiens, piedzīvojot rūgtu sakāvi 7-12.

Pusfinālā spēlējot ar pašreizējiem čempioniem, Polijas klubu «Poznań», komanda parādīja labāko spēli turnīrā, atzīmē komandas treneris Uldis Bautris. Pirmajās spēles minūtēs vadošais spēlētājs Elmārs Šefanovskis guva traumu, un pirmā puslaika beigās «Transact Pro/Miesnieki» zaudēja ar 7-14, taču Šefanovskis ir apņēmīgs spēlētājs un, par spīti traumai, rada spēkus turpināt cīņu un pat gūt trīs rezultatīvus metienus, kas ļāva mainīt spēles gaitu un uzvarēt ar 26-19.

Finālā novājinātais «Transact Pro/Miesnieki» vairs nevarēja uzrādīt tik kvalitatīvu spēli un piekāpās tai pašai Lietuvas komandai ar 22-0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu