Sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana dažviet Zemgalē un Latgalē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Sniega un apledojuma dēļ šorīt ir apgrūtināta braukšana pa vairākiem valsts galveno autoceļu posmiem Latvijas dienvidu, dienvidaustrumu daļā, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija.

Braukšanas apstākļi plkst.7 bija apgrūtināti pa Liepājas šoseju posmā no Kalnciema pagrieziena līdz Apšupes krustojumam, pa Jelgavas šoseju visā garumā, pa Daugavpils šoseju no Lielvārdes līdz Nīcgalei, pa autoceļu Tīnūži-Koknese posmā no Skrīveru pagrieziena līdz Koknesei, pa autoceļu Pļaviņas-Madona-Gulbene posmā no Aiviekstes līdz Madonai, kā arī pa autoceļu Jēkabpils-Rēzekne-Ludza posmā no Jēkabpils līdz Varakļāniem.

Savukārt pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Cēsu, Dobeles, Gulbenes, Jelgavas, Liepājas, Limbažu, Ogres, Valkas, Ventspils un Valmieras apkārtnēs.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 127 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti ievērot piesardzību un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu