Ievas Brantes skaistuma noslēpums? Lec kā ķengurs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau sestdien, 24. martā, izstādē «Atpūta un sports 2018» Ķīpsalā ar aizraujošu Kangoo Jumps priekšnesumu uzstāsies viena no Latvijas šarmantākajām sievietēm – juriste, sertificēta Kangoo Jumps instruktore Ieva Brante.

Kangoo Jumps tiek izmantoti speciāli lecamzābaki, un sestdien plkst. 11.30 izstādē «Atpūta un sports» varēs noskatīties paraugdemonstrējumus Ievas Brantes un citu meiteņu izpildījumā.

Pati Ieva ar Kangoo Jumps ir aizrāvusies jau vairāk nekā divus gadus. Tas viņai tik ļoti iepatikās, ka, izejot speciālu apmācību kursu, pērnā gada decembrī juriste ieguva instruktores sertifikātu.

«Oriģināls un interesants fitnesa veids!

Garastāvoklis pēc Kangoo Jumps nodarbībām ir vienkārši fantastisks. Turklāt, lēkājot ar šiem apaviem, līdzīgi kā uz batuta, nejūt, pa kuru laiku piere kļūst slapja.

Muskuļi dabū kārtīgu slodzi, bet nekas nesāp! Noslēpums? Amortizējošie zābaki, kas slodzes laikā par 80% pasargā locītavas no triecieniem,» tā par Latvijā visai maz zināmo fitnesa veidu ar aizrautību stāsta Ieva Brante.

Tvirts ķermenis, labsajūta un prieks!

Kangoo Jumps ir augstas intensitātes, dinamiska un atraktīva nodarbība, kas stiprina muskulatūru, sirds un asinsvadu sistēmu, uzlabo stāju un kustību koordināciju, kā arī palīdz samazināt svaru.

Šie treniņi ir piemēroti ikvienam, kam svars ir no 50 līdz 100 kilogramiem,

tikai svarīgi ir izvēlēties atbilstošus zābakus! Tomēr ir jāņem vērā, ka nodarbības nav ieteicamas cilvēkiem ar kakla spondilozi un mugurkaula diska trūcēm.

Noteiks skaistāko ringa meiteni

24. martā plkst. 16.00 turpat hallē sekos cīņu šova «King of Kings» ringa meiteņu skaistumkonkurss. Žūrijas un publikas priekšā stāsies 18 skaistas un vingras dalībnieces, kuras trīs mēnešus cītīgi gatavojās – apmeklēja defilē, horeogrāfijas, «Muay Thai» un jogas nodarbības, ievēroja diētu un mācījās skaisti kustēties. Konkursa pusfinālā Ķīpsalā meitenes prezentēs sevi trīs iznācienos: sporta apģērbā, kleitās un bikini.

«Uzturēt sevi formā – tā ir mana ikdiena neatkarīgi no tā, vai piedalos kādā konkursā vai ne. Bet būt skaistumkonkursa žūrijā – tā man būs pirmā pieredze, tādēļ esmu uztraukusies. Neatkarīgi no tā, kā konkursantēm veiksies konkursā, galvenais novēlu būt laimīgām un mīlēt sevi, tad arī apkārtējie, uz tevi skatoties, smaidīs un izturēsies ar cieņu!» norāda Ieva Brante, kura būs viena no «King of Kings» ringa meiteņu skaistumkonkursa žūrijas loceklēm.

Skaistumkonkursa starplaikos skatītājus priecēs deju skolas «Extreme Dance» un «DK Dance Theatre» šovi. Seko līdzi konkursa norisei arī tu un atbalsti savas favorītes! Būs interesanti!

Kā zināms, no 23. līdz 25. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks aktīvās atpūtas un sporta izstādes «Atpūta un sports 2018», «Medības un makšķerēšana 2018», «Motocikls 2018» un «Baltic Boat Show 2018», kur līdzās plašai ekspozīcijai notiks arī sporta sacensības un paraugdemonstrējumi. Vairāk - www.bt1.lv/sports

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu