«Preiļu siers» par € 350 000 plāno iegādāties sešas svaigpiena uzglabāšanas tvertnes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Piena pārstrādes uzņēmums AS «Preiļu siers» par 350 000 eiro plāno iegādāties sešas svaigpiena uzglabāšanas tvertnes, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gafa 30.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma «Ieguldījumi materiālajos aktīvos» apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē».

Pretendenti iepirkuma konkursā par sešu svaigpiena uzglabāšanas tvertņu būvniecību var pieteikties līdz šā gada 3.aprīlim.

Jau vēstīts, ka «Preiļu siers» 2016.gadā strādāja ar 57,752 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,8% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 5,1% un bija 1,177 miljoni eiro.

«Preiļu siera» produkcija pārsvarā tiek izvesta uz ārvalstīm, kas uzņēmumam nodrošina lielākā siera eksportētāja statusu Latvijā.

«Preiļu siers» ir reģistrēts 1991.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 5,146 miljoni eiro. Uzņēmuma ilggadējais valdes priekšsēdētājs ir Jāzeps Šņepsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu