Par topošā SEB Inovāciju centra vadītāju iecelta Zane Vītola

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par topošā SEB Inovāciju centra, kas darbu sāks vasarā, vadītāju iecelta Zane Vītola, pavēstīja «SEB bankas» Korporatīvās komunikācijas pārvaldes vadītāja Agnese Strazda.

Viņa norādīja, ka «SEB bankas» Inovāciju centrs atradīsies Rīgā, Vaļņu ielā 11. Šīs telpas būs mājvieta pasākumiem un notikumiem uzņēmējdarbības izaugsmes nodrošināšanai.

«Esam vēruši Inovāciju centru durvis jau Igaunijā un Lietuvā. «SEB bankai» Baltijā ir vienots mērķis - Inovāciju centri kā vieta uzņēmēju un to darbinieku izaugsmei. Šo izaugsmi palīdzēs virzīt dažādi notikumi, tostarp mūsu sāktā Izaugsmes programma, kuras ietvaros šogad ieguldīsim 60 000 eiro 12 uzņēmumu izaugsmes nodrošināšanai un biznesa izaugsmei. Inovācijas centru plānojam vērt vaļā vasaras sākumā, bet jau šobrīd ir virkne lietu, kas jāveic, lai centrs vērtu durvis un tajā būtu nozīmīgs un uzņēmējiem noderīgs saturs,» teica «SEB bankas» vadītāja Ieva Tetere.

Savukārt Vītola norādīja, ka, veidot un attīstīt «SEB bankas» Inovāciju centru ir liels izaicinājums un lieliska iespēja. «Man vienmēr ir paticis būt pārmaiņu procesā, it īpaši tad, ja tas ir virzīts uz izaugsmi,» viņa teica, piebilstot, ka mērķis ir izveidot SEB Inovāciju centru par vietu izaugsmei dažādos rakursos - gan biznesam nepieciešamo zināšanu iegūšanai, gan arī veidot kā vietu, kur veidot jaunus kontaktus.

Bankā arī informēja, ka Vītola darba gaitas pirms sešiem gadiem sāka «SEB bankā», strādājot komunikācijas un sponsorēšanas jomā, vēlāk kļūstot arī par pirmo inovāciju virziena vadītāju. Vītola strādājusi arī citos uzņēmumos, uzkrājot pieredzi komunikācijas, mārketinga un zīmola vadības jomā.

Pēc aktīvu apmēra «SEB banka» 2017.gada beigās bija trešā lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu