Balčus dodas koncertturnejā uz Kanādu, izdod jaunu klipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķe Elizabete Balčus šomēnes dosies savā pirmajā Kanādas koncertturnejā, sniedzot kopumā septiņas performances: 21. martā Kalgari, 24. martā Edmontonā, 25.martā Invermerē, 27. martā Nelsonā, 30. martā Imirā, 31. martā Vankūverā un 1. aprīlī Viktorijā, informē māksliniece.

Turnejā Elizabete dosies kopā ar kanādiešu elektropopa grupu «Hello Moth», ar kuru sadarbība sākās pēc tikšanās «The Great Escape» festivālā Braitonā. Vēl trijos koncertos pievienosies arī vietējās grupas «Distant grand», DAÑSE un Sundari Studios. Koncertturneju organizē kanādiešu «Tooth Blackner Presents» aģentūra.

Šodien Elizabete publicējusi jaunu mūzikas video amerikāņu-franču frīkpopa dueta CocoRosie dziesmai «The Moon asked the Crow» savā aranžijā. Dziesma ietverta arī viņas 2016. gada nogalē izdotajā albumā «Conarium». Sapņainā video autore ir jaunā mediju māksliniece Diāna Lelis.

Pēc turnejas Kanādā Elizabete 7. aprīlī uzstāsies Tallinas Mūzikas nedēļā, 14.aprīlī Westway LAB šovkeisu festivālā Guimaraes, 17. aprīlī Porto, Portugālē.

Līdz šim viņas neordinārie ieraksti un avangardiskie koncerti piesaistījuši uzmanību daudzviet Eiropā – mēnesi atpakaļ Elizabete ar panākumiem koncertēja Francijā, Nīderlandē, Luksemburgā, Vācijā, Ungārijā un Rumānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu