Dovicioso trillera cienīgā stilā uzvar sezonas pirmajā «MotoGP» posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par pasaules motošosejas prestižākās klases - «MotoGP» - šī gada sezonas pirmā posma uzvarētāju svētdien kļuva itālis Andrea Dovicioso no «Ducati» komandas.

Dovicioso par šo sacensību uzvarētāju kļuva aizraujošā cīņā, sacensību noslēgumā spējot izturēt pasaules čempiona, spāņa Marka Markesa («Repsol Honda») uzbrukumus. Vēl pēdējā līkuma sākumā Spānijas motobraucējs izvirzījās vadībā, tomēr īsu brīdi pēc tam «Ducati» sportists tomēr atguva līdera godu, par sacensību uzvarētāju kļūstot pēdējos metros.

Tikmēr trešo vietu svētdien izcīnīja septiņkārtējais «MotoGP» čempions Valentīno Rosi no Itālijas, kurš brauc «Movistar Yamaha» komandā.

Pērn par čempionu tika kronēts Markess, kurš izcīnīja savu ceturto titulu karjerā. Tikmēr par vicečempionu kļuva Dovicioso, bet trešajā vietā bija spānis Maveriks Vinjaless no «Movistar Yamaha» komandas.

Nākamais «MotoGP» posms būs 8.aprīlī Argentīnā, bet šogad kopumā iecerēti 19 etapi, sezonai noslēdzoties novembrī Valensijā.

Šajā sezonā pasaules čempionāta kalendārā debitēs posms Taizemē, kur sacensības norisināsies oktobra sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu