14 gadus vecam «Barcelona» futbolistam jau miljons «Instagram» sekotāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Spānijas futbola kluba «Barcelona» jauniešu akadēmijā savu talantu slīpē 14 gadus jauns puisis Ksavi Simonss (Xavi Simons) no Nīderlandes. Interneta plašumos jaunais futbolists ieguvis lielu popularitāti. Sociālajā tīklā «Instagram» viņam ir jau viens miljons sekotāju. Salīdzinājumam, latviešu basketbolistam Kristapam Porziņģim ir 1,6 miljoni sekotāju...

21. aprīlī Simonss svinēs savu 15. dzimšanas dienu. Viņam vārds dots par godu ilggadējai «Barcelona» kluba un Spānijas valstsvienības zvaigznei Ksavi Ernandesam (Xavi Hernandez).

Jau vairākus gadus par Simonsu interesējušies citi slaveni futbola klubi - Madrides «Real», Minhenes «Bayern», Londonas «Chelsea» un Londonas «Arsenal», tomēr pašlaik maz ticams, ka viņš varētu atstāt «Barcelona».

Simonsu spēlējam klātienē vērojis arī viens no ietekmīgākajiem aģentiem Mino Raiola, kurš pārstāv tādas futbola zvaigznes kā Zlatanu Ibrahimoviču, Polu Pogbā, Romelu Lukaku (visi Mančestras «United») un savulaik sadarbojies arī ar Čehijas slaveno futbolistu Pāvelu Nedvedu.

Pagājušajā sezonā Simonsa pārstāvētā «Barcelona» komanda jauniešu līgā uzvarēja visos 25 mačos, kuros kopā guva 165 vārtus, bet ielaida 14 vārtus. Ceturto sezonu pēc kārtas Simonsu atzina par vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu