Iznākusi Aināra Kadiša grāmata «Sibīrijas piezīmes. Vitimas upes noslēpumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgāds «Jumava» turpina apkopot drosmīgāko Latvijas individuālo ceļotāju piedzīvojumus atsevišķā ceļojumu sērijā, kā arī ciešā saskarē ar biedrību «Pasaules klaidoņu brālība» izdot eksotisko ceļojumu dienasgrāmatas.

Aināra Kadiša grāmatas atšķiras ar īpatnējo, dokumentālo, bet vienlaicīgi humora caurvīto, aizraujošo un saistošo vēstījuma stilu. Par viņa grāmatām saka - tās «ievelk». Autora mērķis ir padarīt lasītāju par savu ceļabiedru, sniedzot objektīvu un detalizētu informāciju par saviem piedzīvojumiem dažādās valstīs un situācijās, pie tam - bagātīgi ilustrējot ar paša uzņemtajiem fotoattēliem.

Šī ir jau otrā A. Kadiša grāmata. Pirmā bija «Pakistānas piezīmes. Aiz priekškara», kurā autors aprakstīja Pakistānā, Afganistānas pierobežā piedzīvoto, kur pavadījis vairāk nekā mēnesi.

A. Kadišs pēdējos gados pabijis arī Indijā, Izraēlā, Palestīnā, Ēģiptē, Jordānijā, Ukrainā un daudzviet citur Eiropā. Tagad pienākusi kārta Krievijai. Autors piedāvā ieskatīties pašās Austrumsibīrijas dzīlēs, veicot vienatnē neiedomājamu maršrutu gandrīz astoņsimt kilometru garumā ar laivu pa vienu no Sibīrijas mežonīgākajām un noslēpumainākajām upēm - Vitimu.

Foto: jumava.lv

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu