«Gold Barbell bērnu un ģimeņu sporta festivāls» uzņem apgriezienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Sporta klubs «Gold Barbell», turpinot jau gadiem attīstītās tradīcijas un apvienojot spēkus ar «Gold Barbell Tukums», «A.R.Sporta studiju» un «Jauniešu Kustību», arī šogad laika posmā no marta līdz augustam dažādās Latvijas pilsētās rīko «Gold Barbell» bērnu un ģimeņu sporta festivālu, kas priecēs ne vien bērnus, bet arī to vecākus. Pasākuma ietvaros notiks dažādas bērnu sporta un izveicības stafetes, kurās tiks fiksēti rezultāti un pasākuma kopvērtējuma ātrākos un izveicīgākos dalībniekus sagaida iespaidīgas balvas – divriteņi, kvadracikli un daudz citu pārsteigumu.

Šie sporta svētki ir domāti ne tikai bērniem, bet arī ģimenēm, jo būs īpašas ģimeņu stafetes, kuru kopvērtējuma uzvarētāji dosies iespaidīgā ceļojumā. Pats svarīgākais, ka šis pasākums ir ar mērķi arvien vairāk ģimeņu iesaistīt sportiskās aktivitātēs un kopīgā laika pavadīšanā, tāpēc dalība visos posmos ir bez maksas. Pasākumi tiek rīkoti, pateicoties atbalstītāju ziedotajiem līdzekļiem un brīvprātīgo entuziasmam.

Pirmais posms norisināsies jau 18. martā Tukumā. Pēc tam 7. aprīlī Tukumā norisināsies «Drosmes Rings» un «Push and Pull Beanch press», kurā savus spēkus un drosmi ringā varēs parādīt gan jaunieši, gan pieaugušie. Pēc tam sekos Dobeles posms 26. maijā, Rīgas posms 30. jūnijā, Auces posms 28. jūlijā, bet pēdējais posms un visu posmu superfināls būs 18. augustā Ragaciema pludmalē.

Noslēguma posms solās būt īpaši košs, jo paralēli sacensībām visas dienas garumā notiks dažādi paraugdemonstrējumi, Elites spēka atlētu sacensības, drosmes rings, būs dažādas atrakcijas un aktivitātes, spēlēs Latvijā zināmas grupas, pēc superfināla paredzēta lielā apbalvošana, vēderus priecēs Grilbārs-picērija Ribas un arī tas vēl nav viss – pasākuma programma patiešām būs iespaidīga. Par katru no posmiem tiks veidots raidījums, kas būs apskatāms «Rīga TV24» ēterā. Pasākuma organizatori izsaka pateicību esošajiem pasākuma atbalstītājiem.

Lielu atbalstu sniedz «AR Sporta Studija».

Uz tikšanos «Gold Barbell» bērnu un ģimeņu sporta festivāla posmos!

Pasākuma organizatoru kontakti:

Ivars Cīrulis, mob.tālr. +371 29262680, fitnessspeks@inbox.lv

Jānis Joksts. mob.tālr. +371 20088833, janis.joksts@finlaw.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu