«RTU/Robežsardze» nepārvar Baltijas līgas ceturtdaļfinālu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zaudējumu Baltijas «Credit24 Meistarlīgas» otrajā ceturtdaļfināla spēlē sestdien piedzīvoja «RTU/Robežsardze» volejbolisti, kas savā laukumā ar 0-3 (25:27, 18:25, 16:25) piekāpās Latvijas valstsvienības galvenā trenera Avo Kēla vadītajai «Parnu» komandai no Igaunijas. Līdz ar to Latvijas vienībai šī sezona turnīrā ir noslēgusies.

Vēlāk ceturtdaļfināla otrās cīņas aizvadīs abi pārējie «play-off» iekļuvušie Latvijas klubi, «Biolars»/«Jelgava» plkst.17 viesojoties pie pamatturnīra uzvarētājas «Saaremaa», bet Jēkabpils «Lūšiem» plkst.20 savā laukumā uzņemot Austra Štāla trenēto Igaunijas vienību Tallinas «Selver».

Ceturtdien notika pirmā spēle, kurā Rīgas klubs piedzīvoja zaudējumu izbraukumā ar rezultātu 1-3 (24:26, 16:25, 25:19, 17:25). «RTU/Robežsardze» rindās ar 18 punktiem izcēlās Garklāvs.

Ceturtdaļfināla mači notiks līdz vienas komandas divām uzvarām. Ja sērijā būs nepieciešama trešā spēle, tad tā notiks svētdien «Parnu» komandas laukumā.

Regulārajā čempionātā «RTU/Robežsardze» ieņēma 7. vietu, savukārt «Parnu» pamatturnīru noslēdza 2. pozīcijā. Gan pirmajā, gan otrajā aplī savstarpējos mačos uzvarēja Igaunijas klubs.

Ceturtdaļfināla pāri

  • «Saaremaa» (Igaunija) - «Biolars»/«Jelgava», sērijā 1-0
  • Tartu «Bigbank» (Igaunija) - «Rakvere» (Igaunija), sērijā 0-1
  • «Parnu» (Igaunija) - «RTU/Robežsardze», sērijā 2-0
  • Jēkabpils «Lūši» - Tallinas «Selver» (Igaunija), sērijā 1-0

Meistarlīgas kopvērtējumā uzvarēja «Saaremaa» komanda, kas par punktu apsteidza «Parnu» vienību, savukārt trešā palika Tartu «Bigbank», bet ceturto vietu ieņēma «Lūši», par trim punktiem apsteidzot Tallinas «Selver». Labāko astotniekā tika arī «Rakvere», RTU/«Robežsardzde» un «Biolars»/«Jelgava».

«Daugavpils Universitāte» turnīru pabeidza 12.vietā, bet «Limbaži»/MSĢ palika pēdējā, 14.pozīcijā, izslēgšanas turnīram nekvalificējoties.

Šosezon «Credit24 Meistarlīgā» spēlē septiņas Igaunijas, piecas Latvijas un divas Lietuvas komandas, labākajām astoņām vienībām pēc divu apļu sacensībām iekļūstot ceturtdaļfinālā. Šosezon līga ieguva ģenerālsponsoru arī Latvijā, līdz ar to sacensības tagad sauc «Credit24 Meistarlīga».

Nozīmīgākais volejbola klubu turnīrs Baltijas valstīs notiek jau 13.sezonu. Iepriekš tam ilgstoši ģenerālsponsors bija «Schenker», kas no sadarbības atteicās pirms diviem gadiem.

Pagājušā sezona bija trešā reize, kad Latvijas vienības palieka ārpus četru komandu finālturnīra, sacensībās triumfējot «Rakvere» vienībai ar latvieti Arti Caicu ierindā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu