Balcers trešajā mačā pēc kārtas gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: San Jose Barracuda

Teicami Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā turpina spēlēt talantīgais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš trešajā mačā pēc kārtas atzīmējies ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Viņa pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» komanda ar rezultātu 4:8 izbraukumā piekāpās Beikersfīldas «Condors» hokejistiem.

Latvijas uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās jau 33. sekundē, bet vēlāk nopelnīja punktu arī par rezultatīvu piespēli. Līdz ar to Balcers jau trešajā mačā pēc kārtas nopelnījis 1+1.

Pa pretinieku vārtiem Balcers meta divreiz un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3. Pēdējo ripu pretinieks raidīja tukšos vārtos, tobrīd laukumā esot arī latvietim.

Šosezon Balcers piedalījies 54 AHL mačos, kuros izcēlies ar 17 vārtu guvumiem un 23 rezultatīvām piespēlēm. Ar nopelnītiem 40 punktiem viņš ir pārliecinoši rezultatīvākais «Barracuda» hokejists.

Citā spēlē vārtsargs Matīss Kivlenieks atvairīja 36 no 41 metiena, bet viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» komanda ar 6:5 papildlaikā savā laukumā apspēlēja Teksasas «Stars».

Kivlenieks izcīnīja savu 12. uzvaru šosezon.

Vēl vienā spēlē Kristers Gudļevskis neglāba Bridžportas «Sound Tigers» vienību no zaudējuma. Mačā ar Hēršijas «Bears» hokejistiem viņš atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem, «Sound Tigers» komandai piedzīvojot zaudējumu ar 2:3.

Uz AHL izsauktais aizsargs Kristofers Bindulis «Bears» sastāvā šim mačam nebija pieteikts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu