Cibuļskim divas rezultatīvas piespēles un uzvara Čehijas čempionāta «play-off» mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mountfieldhk.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis ceturtdien atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Čehijas ekstralīgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, kaldinādams Hradeckrālovas «Mountfield» komandas uzvaru.

Cibuļska un uzbrucēja Andra Džeriņa pārstāvētā «Mountfield» savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pārspēja Liberecas «Bili Tygri» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Latviešu aizsargs ar rezultatīvu piespēli izcēlās otrā perioda piektajā minūtē, palīdzot komandai izvirzīties vadībā ar 2:1.

Cibuļskis komandas biedram rezultatīvi asistēja arī pagarinājuma trešajā minūtē, kad Lukāšs Vopelka izrāva uzvaru.

Latviešu aizsargs šajā mačā laukumā bija 22 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Džeriņa nebija komandas pieteikumā.

«Mountfield» regulārajā čempionātā ieņēma otro vietu, līdz ar to izslēgšanas turnīru sāk no ceturtdaļfināla.

Tikmēr «Bili Tygri» bija septītā un «play-off» pirmajā kārtā ar 3-0 pārspēja Prāgas «Sparta» vienību, kurai sezonas beigās palīdzēja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Tāpat pirmajā kārtā apstājās uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas «Aukro Berani» vienība, kas ar 1-3 piekāpās «Olomouc» hokejistiem.

Iepriekšējā sezonā «Mountfield» apstājās pusfinālā, kamēr par čempioni tika kronēta Brno «Kometa» komanda, kas finālā ar 4-0 pārspēja «Bili Tygri».

«Mountfield» kā regulārā turnīra otrās vietas ieguvēja jau nodrošinājusi vietu nākamās sezonas Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu