Seriālā «Svešā seja» debitē žurnālists Arnis Krauze

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Ceturtdienas, 15. marta, seriāla «Svešā seja» sērijā savu debiju piedzīvojis TV3 žurnālists Arnis Krauze.

Krauze seriālā atveido pats sevi. Viņa uzdevums ir intervēt uzņēmēju un Muižnieku ģimenes galvu - Henriju, kuru atveido Zigurds Neimanis.

Ar savām žurnālista spējām Krauze licis nedaudz pasvīst Henrijam un viņa padotajam Maksim, kuri intervijas laikā atklāja netīrus faktus par Muižnieka it kā labajiem nodomiem.

Šī nav pirmā reize, ka Krauze filmējas kādā no pašmāju seriāliem. Iepriekš viņš savu «zvaigžņu stundu» piedzīvoja seriālā «UgunsGrēks».

Kā zināms, seriāls «Svešā seja» darbdienu vakaros aizstāj skatītāju iemīļoto «UgunsGrēku», kas noslēdzās 19. maijā. 17 sezonu laikā tika safilmētas vairāk nekā 1200 sēriju, kurās piedalījušies teju 200 aktieri.

«Svešās sejas» veidotāji ir pieredzes bagātā «UgunsGrēka», «Ēnu spēļu» un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu