Lady Gaga pieticīgā brīvdiena ar mīļoto vīrieti un draudzeni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM images/GSI media/Vida press

Lai gan bieži nākas redzēt, kā slavenības atpūšas smalkos restorānos, dodas uz šovbiznesa svarīgākajiem pasākumiem dizaineru drēbēs un pārvietojas limuzīnos, viņu dzīves ne vienmēr ir tik aizraujošas.

Tā kā spēcīgu fizisku sāpju dēļ Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota jeb Lady Gaga (31) pagājušajā mēnesī atcēla pēdējos «Joanne» pasaules tūres koncertus, viņa savas piespiedu atpūtas dēļ daudz laika pavada ar savu aģentu un līgavaini Kristiānu Karino (Christian Carino).

Maiami marta vidū paparaci iemūžinājuši, kā dziedātāja ērtā apģērbā kopā ar mīļoto un kādu draudzeni bija devusies iepirkties un tad savā baltajā kabrioletā kompanjonus aizveda uz netālo pludmali, lai baudītu līdzpaņemtos karstos dzērienus, okeāna relaksējošo šalkoņu un nesteidzīgas sarunas.

Kā zināms, Lady Gaga sirgst ar fibromialģiju - precīzi tās cēloņi nav zināmi, bet tā skar sievietes septiņas reizes biežāk nekā vīriešus. Slimībai raksturīgas ilgstošas, plaši lokalizētas muskuļu un skeleta sāpes, stīvums un izteikts nogurums, iespējamas migrēnas un bezmiegs.

Vacation Station ☀️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ragazza/ Milano

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Hangin w the guys. #grammys Photo: @kevinmazur @gettyentertainment

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu