Izjucis viens no visskaistākajiem šovbiznesa pāriem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 13. martā, modele Džidži Hadida (22) un dziedātājs Zeins Maliks (25) salauza miljoniem fanu siržu, paziņojot, ka ir nolēmuši iet katrs savu ceļu.

«Paziņojumi par šķiršanos bieži vien šķiet bezpersoniski, jo nav iespējams dažos vārdos izteikt to, ko divi cilvēki ir kopā pārdzīvojuši, esot kopā vairākus gadus, [..] Es būšu mūžam pateicīga par mīlestību, laiku un dzīves mācībām kopā ar Z. Es viņam vēlu visu to labāko un turpināšu viņu atbalstīt kā draugu, pret kuru jūtu neizmērojamu cieņu un mīlestību. Ja runājam par nākotni - notiks tas, kam jānotiek,» mikroblogošanas vietnē «Twitter» raksta slavenā modele.

«Esmu pateicīgs visiem faniem par šā grūtā lēmuma un mūsu privātuma respektēšanu, mums žēl, ka šīs ziņas nesaņēmāt uzreiz no mums. Mēs mīlam jūs visus,» tvīto Maliks.

@voguemagazine

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

baby, stylin. ?? @zayn @voguemagazine @tonnegood @inezandvinoodh ❤️??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Abi tiekas kopš 2015. gada, bet baumas par slaveno jauniešu romānu uzvirmoja 2016. gada sākumā, kad Džidži parādījās Zeina jutekliskajā mūzikas videoklipā «Pillowtalk».

Pāris pirmo reizi sabiedrībā kopā izgāja labdarības kostīmu ballē «Met Gala», pārsteidzot ar saskaņotiem tērpiem.

Kā zināms, Hadida 2015. gadā izšķīrās no dziedātāja Džo Džonasa, bet Maliks tajā pašā gadā pārtrauca attiecības ar grupas «Little Mix» dalībnieci Periju Edvardsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu