Laura Rizoto pēc uzvaras «Supernovā» atgriezusies Ņujorkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Šā gada «Supernovas» uzvarētāja un Latvijas pārstāve «Eirovīzijā» Laura Rizoto (Laura Rizzotto) pēc mēneša uzturēšanās Rīgā atgriezusies Ņujorkā.

Kā zināms, Laura ir brazīliete ar latviešu asinīm, tomēr viņa par savām mājām sauc Ņujorku.

Jauniete pēc uzvaras «Supernovā» kļuvusi arvien aktīvāka sociālajos tīklos un regulāri informē atbalstītājus no visas pasaules par savām ikdienas gaitām.

Sociālajā vietnē «Instagram» Laura publiskojusi video, kurā redzama deju studijas telpās, gatavojoties «Eirovīzijas» priekšnesumam. Tāpat daiļava atļaujas arī kādreiz paslinkot, rakstot, ka mielojas ar picu un skatās «Netflix» seriālus, tērpusies pidžamā.

Sarunā ar TVNET Laura sacīja, ka cītīgi mācās latviešu valodu. «Iet jautri, mācos gramatiku. Man šķiet, ka portugāļu valoda šajā ziņā ir pat nedaudz sarežģītāka, jo latviešu gramatika ir loģiskāka. Es katru dienu iemācos ko jaunu. Esmu apņēmusies iemācīties runāt tekošā latviešu valodā!»

Lai Latvija iekļūtu «Eirovīzijas» finālā, kas šogad notiks Lisabonā, Portugālē, nāksies izturēt konkursu otrajā pusfinālā, kas risināsies 10. maijā. Tiek lēsts, ka Latvijai varētu sagādāt grūtības iekļūšana finālā - potenciālie balsotāji no Lietuvas, Igaunijas, kā arī Īrijas, balsot par Latviju nevarēs, jo šo valstu pārstāvji uzstāsies pirmajā pusfinālā 8. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu