UEFA Čempionu līgā šovakar izšķirīgie dueļi Romā un Mančestrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

UEFA Čempionu līgā futbolā šovakar tiks aizvadītas divas astotdaļfināla atbildes spēles. Mančestras «United» komanda savā laukumā uzņems «Sevilla», bet «Roma» savu līdzjutēju priekšā spēkiem mērosies ar Doņeckas «Šahtar». Abi mači sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Ambiciozajai un turīgajai Anglijas premjerlīgas vienībai «United» šajā mačā nevarēs palīdzēt Zlatans Ibrahimovičs, Pols Pogbā, Deilijs Blinds un Fils Džounss. Savukārt «Sevilla» varētu spēlēt savā labākajā sastāvā.

Abu komandu pirmā spēle Spānijā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Todien pārsvars piederēja «Sevilla» futbolistiem, ko gan pēc mača negribēja atzīt Mančestras galvenais treneris Žuzē Mourinju.

«Sevilla» vienība «Old Trafford» stadionā Čempionu līgas ietvaros spēlēs pirmo reizi.

Mančestras «United» rindās šosezon lielisku sniegumu demonstrē spāņu vārtsargs Davids de Hea, kurš premjerlīgas čempionātā savus vārtus atstājis neskartus 15 reizes. Tikmēr «Sevilla» sastāvā teicami spēlē uzbrucējs Visams Ben Jeders, kurš guvis pusi (6) no savas komandas vārtiem šosezon Čempionu līgā.

Grupas turnīra stadijā abas komandas pretinieku vārtos raidīja pa 12 bumbām.

«Mančestras «United» komanda ir bagāta ar tehniskiem un fiziski spēcīgiem futbolistiem» UEFA mājas lapā citēts «Sevilla» galvenais treneris Vinčenso Montella. «Viņu treneris rūpīgi gatavojas šai spēlei, tā ka būs grūti. «United» ir spēlētāji ar lielu Čempionu līgas pieredzi, bet galvenais treneris ir šā turnīra uzvarētājs.»

Tikmēr otrajā mačā Itālijas vienība «Roma» savā laukumā «Stadio Olimpico» uzņems Ukrainas klubu Doņeckas «Šahtar», kam pirmajā duelī zaudēja ar 1:2.

«Šahtar» būs jāiztiek bez Horvātijas aizsarga Darijo Srna.

Lai arī «Roma» pirmajā spēlē piekāpās, tā guva vārtus un joprojām tiek uzskatīta par dueļa favorīti. Tomēr pēdējos septiņos mačos, ņemot vērā visas sacensības, Itālijas komanda savā laukumā guvusi tikai divas uzvaras.

Interesanti, ka abu komandu pēdējās četrās spēlēs Čempionu līgas turnīrā pārāka bijusi «Šahtar» vienība.

Trešdien tiks aizvadītas pēdējās divas astotdaļfināla spēles. Savā starpā tiksies «Barcelona» (Spānija) un Londonas «Chelsea» (Anglija), kā arī Minhenes «Bayern» (Vācija) un Stambulas «Bešiktaš» (Turcija).

Ceturtdaļfinālu izloze notiks 16. martā.

Prestižā klubu turnīra fināls paredzēts 26. maijā Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu