Idus Abra laiž klajā pirmo miksteipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2017. gada «Ghetto Games» rīkoto brīvrunu sacensību «Štuka par bazaru» laureāts Idus Abra (plašāk zināms kā vienkārši Abra) publicējis savu debijas miksteipu «Prelūdija».

Albumā iekļautas vienpadsmit dziesmas, piecas no tām ir veidotas uz Latvijā tapušiem oriģinālpavadījumiem. Par tiem galvenokārt parūpējies Rihards Štrauss (arī zināms kā daļa no Jelgavas repa grupas «Augša»), kamēr viens oriģinālpavadījums ir paša Abras veidots.

Kā viesmākslinieki miksteipā piedalās dziedātāja Līva Dumpe, kā arī Emma Bokaldere ar fona vokālu.

Ieraksti ir tapuši Abras privātajā studijā un «PKI studijā», kamēr par miksteipa miksu un māsteru atbildīgs Jānis Šmēdiņš jeb Fakts.

«Miksteips ir sākums, ievads, mani pirmie «lielie» soļi, caur kuriem es piesaku sevi kā izpildītāju. Tajā ir atspoguļoti apziņas stāvokļi un sajūtas, kuras mani vadījušas laika nogrieznī no miksteipa veidošanas sākuma līdz tā beigām. Ar šā miksteipa publicēšanu es atzīmēju viena nogriežņa beigas un jauna sākumu,» tā Abra.

Miksteipam ir plānoti prezentācijas koncerti, kā arī koncertturneja pa visu Latviju (par kuru informācija būs zināma vēlāk).

21. aprīlis, Rīga, Kaņepes Kultūras centrs

5. maijs, Jelgava, Melno cepurīšu balerija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu