Aicina palīdzēt vijolniekam, kurš zaudējis trīs pirkstus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

15. martā literāri muzikālajā klubā «Četri balti krekli» (Rīgā, Vecpilsētas ielā 12) notiks labdarības koncerts vijolnieka un ģitārista Aleksandra Šlujeva atbalstam. Labdarības koncertā uzstāsies grupas «Dakota», «Apvedceļš», «Credo» un «Labvēlīgais tips». 2017. gada novembrī Aleksandrs Šlujevs negadījumā zaudēja trīs kreisās rokas pirkstus. Pēc vairākām mikroķirurģiskām operācijām viņš ir sācis rehabilitācijas procesu, pēc kura pirksti solās atkal būt darbspējīgi un mūziku radīt spējīgi. Tomēr, lai atgrieztos uz skatuves, Aleksandram būs jāiemācās spēlēt «kreiļu vijoli», bet pirms tam viņam šāds instruments ir jāiegādājas.

Šobrīd mākslinieka lielākais atbalsts ir viņa ģimene - sieva Maira un dēli Roberts, Ričards un Alans Aleksandrs, tomēr ģimenes spēkos nav segt gan rehabilitācijas, gan instrumenta iegādes izmaksas.

Aleksandra Šlujeva draugi un viņa talanta cienītāji ir aicināti apmeklēt koncertu, kur visi ieņēmumi par ieejas biļetēm tiks nodoti fondam «Līdzskaņa», kas apmaksās Aleksandra rehabilitācijas un «kreiļu vijoles» iegādes rēķinus.

«Esam gandarīti rīkot labdarības koncertu Aleksandra atbalstam tieši kluba 18. jubilejas dienā - tā pašiem lielāks prieks un Aleksandram jauna vijole un ātrāks rehabilitācijas process. Esmu pārliecināts, ka Aleksandrs ātri vien izveseļosies un pavisam drīz atgriezīsies uz skatuves - viņš ir ar ļoti spēcīgu gribasspēku un mērķtiecību apveltīts cilvēks!» aicina «Četru baltu kreklu» dibinātājs Normunds Jakušonoks.

«Četros baltos kreklos» ceturtdien, 15. martā, uzstāsies grupas «Dakota» (plkst. 20:30), «Apvedceļš» (plkst. 21:30), «Credo» (plkst. 22:30) un «Labvēlīgais tips» (plkst. 23:30). Koncertu sākuma laiki var nedaudz mainīties, bet ieeja klubā ir no plkst. 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu