Izziņota pieteikšanās dziesmu rakstīšanas darbnīcai «RigaLive»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc «Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksports» iniciatīvas jau otro reizi tiek rīkots starptautisks pasākums mūzikas industrijas pārstāvju savstarpējai sadarbības veicināšanai, profesionalitātes līmeņa celšanai un pieredzes apmaiņai - dziesmu rakstīšanas darbnīca «RigaLive».

Pirmā «RigaLive» dziesmu rakstīšanas sesija, kas notika pagājušā gada septembrī, guva lielu atsaucību gan no vietējiem, gan ārvalstu dalībniekiem un ekspertiem. Divu dienu laikā tika radītas 16 dziesmu demo versijas, ko vietējie un ārvalstu eksperti atzina par augsta līmeņa potenciāliem radio hitiem. Starp trīsdesmit pirmās «RigaLive» sesijas dalībniekiem bija arī Dons, Justs, Aminata, Kaspars Ansons, Kristīne Prauliņa, Arnis Račinskis, Elizabete Balčus, Jānis Aišpurs, Markus Riva, kā arī dalībnieki no Igaunijas, Lietuvas un Skotijas.

Piecas no «RigaLive» radītajām dziesmām tika pieteiktas konkursam «Supernova 2018», no kurām viena - dueta «Dvīnes» izpildītā «More Than Meets The Eye» - tika pusfinālā.

Šobrīd tiek aicināti mūzikas autori, izpildītāji un dziesmu producenti pieteikt dalību dziesmu rakstīšanas darbnīcai «RigaLive», kas norisināsies Rīgā no 9. līdz 11. aprīlim. Pirmajā «RigaLive» dienā plānotas izglītojošas un informatīvas lekcijas un darbnīcas, un divās nākamajās dienās darba grupas, kas katra sastāvēs no trīs dalībniekiem, veltīs astoņas stundas, lai savstarpējā mijiedarbībā radītu dziesmas demo versiju, ko katras dienas noslēgumā izvērtēs ekspertu panelis, kas sastāvēs no starptautiskās un vietējās mūzikas industrijas profesionāļiem.

«RigaLive» organizatori dziesmu rakstīšanas nometnē aicina piedalīties gan jau sevi pierādījušus mūziķus, gan arī jaunus un vēl neatklātus talantus.

Pieteikuma anketa atrodama: http://bit.ly/anketa_RIGaLIVE (lejupielādē, aizpildi un nosūti uz e-pastu info@musiclatvia.lv ar norādi «Pieteikums «RIGaLIVE»» līdz 19.03.2018.)

Dalības maksa apstiprinātajiem dalībniekiem - 50 €; «Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports» biedriem, kuru dalība tiks apstiprināta, dalības maksa - 25 €.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu