Prezentē Karīnas Račko jaunāko erotisko romānu «Debesis pelnos»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Noticis Karīnas Račko jaunākā erotiskā romāna «Debesis pelnos» atvēršanas pasākums. Šis ir autores otrais romāns, kas pārdots jau 2500 eksemplāros. Ķīpsalas grāmatu izstādes laikā Račko romānu kontekstā norisinājās arī publiska diskusija par erotiskā romāna popularitāti.

«Vanesa no laukiem atbraukusi studēt Rīgā un, paralēli strādājot par viesmīli kafejnīcā, lolo sapni kļūt par žurnālisti. Savukārt veiksmīgais uzņēmējs Stefans ārēji ir laimes luteklis, taču sirdī nes pagātnes traumu, kas neļauj viņam dibināt noturīgas attiecības ne ar vienu sievieti. Nejaušas tikšanās iespaidā starp abiem uzdzirksteļo ne tikai spēcīga fiziska kaisle, bet arī patiesa vēlme izprast vienam otru, sadziedēt abu dziļi slēptās dvēseles brūces un kopīgi atrast tik ļoti banalizēto, bet visiem tik svarīgo īsto mīlestību» - īsumā tiek raksturots grāmatas sižets.

Račko ikdienā strādā par zobārsti, bet paralēli ir sākusi karjeru erotisko romānu žanrā, gūstot Latvijas mērogiem ievērojamu popularitāti.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu