9 idejas, ko dāvināt sievietei, ja kabatā ir € 10?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos.com/ Pexels.com

Ja vīriešiem ir nepieciešams 8. marts, lai sievietēm dāvinātu ziedus, tad lai tā būtu. Patīkami tos saņemt jebkurā gadījumā. Ar likumu gan nav noteikts, bet klusībā dāmas cer arī uz nelielu dāvaniņu. Ja sagādāsi savai mīļotajai arī kādu pārsteigumu, tad šī diena un vakars noteikti būs izdevies. Ar labu nodomu un 10 eiro kabatā tev varētu aptrūkties ideju, tāpēc nākam palīgā un piedāvājam deviņas īpašas dāvanas, ar ko iepriecināt savu sirdsdāmu.

 
Foto: Depositphotos.com

Rotas

Laikam ejot, nekas nav mainījies - dāmām, kā patika pucēties, tā patīk vēl aizvien. Kādai vairāk patīk auskari, kādai rokassprādzes, bet vēl kādai ap kaklu liekama rota. Nu jau ilgāku laiku iecienīta ir dažāda bižutērija – rotaslietas, kas nav no dārgmetāla, bet ir pietiekami kvalitatīvas nēsāšanai ikdienā, ir pieskaņojamas gan apģērbam, gan noskaņojumam. Savu dāmu noteikti pazīsti labāk, tāpēc rotu un tās krāsu atstāsim tavā ziņā.

 
Foto: Depositphotos.com

Zeķes vai zeķbikses

Lai arī kāds gadalaiks, bet skaistas zeķes vai zeķubikses dāmām patīk vienmēr. Ar nosacījumu, ka sieviete ir kleitu un svārku cienītāja. Šobrīd šis apģērba gabals pieejams tik plašā izvēlē – gan rakstu, gan krāsu ziņā, atliek vien izvēlēties. Šai dienai piemērotākas būs sievišķīgas, varbūt pat seksīgas zeķbikses, kas priecēs arī paša kunga acis.

 
Foto: Depositphotos.com

Vīns

Lai arī kāds iebildīs, bet vīns var būt labs sākums sirsnīgai un koķetai sarunai, arī patīkamam vakaram. Izvēlies vīnu atbilstoši savas sievietes gaumei vai ieplānotajai vakara maltītei. Ja esi labs vīnu pazinējs, tad pārsteidz savu dāmu ar vēl nebaudītu vīnu.

 
Foto: Depositphotos.com

Fotogrāfija rāmītī

Šī dāvana būs kas ļoti personīgs un varētu pat teikt sentimentāls. Izvēlies kādu no jūsu sirsnīgākajām, smieklīgākajām vai vienkārši mīļākajām fotogrāfijām, atbilstoši vēlmēm vai mājas interjeram attīsti to krāsainu vai melnbaltu, atrodi izmeklētu rāmīti un pasniedz kā skaistu dāvanu. Sieviete ko tādu novērtēs!

 
Foto: Depositphotos.com

Vannas komplekts

Vannas bumbas, vannas sāls, vannas putas un vēl un vēl… Izvēlies no katra pa vienam (vai tik, cik atļauj 10 eiro), un neliels vannas komplektiņš gatavs. Kā zinām, vannā iešana sievietei mēdz būt vesels vakara rituāls – sveces, mūzika, vīns un, protams, kāda vannas bumba vai sāls. Ja zini, ka tavai dāmai patīk laiskošanās vannā, tad ar šo dāvanu nenošausi greizi.

 
Foto: Pexels.com

Īpaša grāmata

Ja esi ieplānojis romantisku vakaru ar noslēgumu gultā, tad kā dāvana noderēs neliela grāmatiņa pieaugušajiem – vai nu tā būtu erotiskā masāža, vai mīlēšanās pozas. Kopīgi pāršķirstiet grāmatu vakara gaitā un izmēģiniet sev tīkamāko variantu. Šādu grāmatiņu var atstāt uz naktsskapīša, jo noderīga būs ne vienu vien vakaru.

 
Foto: Depositphotos.com

Lūpu krāsa

Šī ir lietiņa, kam jābūt katras sievietes somiņā vai vismaz mājās uz spoguļgaldiņa. Sarkana, noteikti sarkana. Ja neesi drošs par toni, kādu izvēlēties, noteikti jautā veikala pārdevējām – pastāstīs un ieteiks labāko par konkrēto naudas summu. Skaistas taču tās sievietes ar koši sarkanām lūpām!

 
Foto: Pexels.com

Saldumi

Lai arī kā dāmas brīžam pretotos kūciņām, konfektēm un šokolādei, tomēr rokas neviļus pašas stiepjas pēc šiem saldumiem. Ja zini, ka tava sieviete ir īsta kārumniece, kā dāvanu vari pasniegt īpašus saldumus, ko, iespējams, ikdienā neizdodas nogaršot. Mazas kūciņas vai izmeklētas konfektes… Jā, sievietēm garšo!

 
Foto: Pexels.com

Mazs pārsteigums no erotisko preču veikala

Flirts, priekšspēle un mīlas rotaļas… Kāpēc gan ne? Ja ar savu dāmu esat uz viena viļņa, tad nelieli nieciņi no erotisko preču veikala jūsu vakaru tikai uzlabos. Par šo summu neko iespaidīgu gan nenopirksi, bet, lai vakaru padarītu interesantāku, būs pietiekoši. Uzdāvini savai sievietei atvēsinošu krēmu krūšu galiem, metamos kauliņus ar seksa pozām vai eļļu jutības veicināšanai. Dāvana patiks jums abiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu