Modele Diāna Kubasova: Tuvākie cilvēki man ir māsa un mamma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audrius Dzimidavicius

Latviešu modele, skaistuma un modes blogere Diāna Kubasova, kura pērn tika kronēta par Eiropā skaistāko sievieti, bija aicinājusi fanus uzdot viņiem interesējošus jautājumus.

Skaistule atlasījusi trīs no tiem un izvēlējusies sniegt atbildes uz jautājumiem par hobijiem, tuvākajiem cilvēkiem un vislielāko izaicinājumu dzīvē.

«Pirms pāris dienām lūdzu jūs uzdot man jautājumus, ko jūs gribētu uzzināt par mani. Nu ko, tad sākšu atbildēt uz tiem!

Mani hobiji - brīvajā laikā man patīk nodarboties ar sportu - fitnesu, jogu, pilatēm. Pēc labas pasportošanas ir labi jāpaēd! Man ļoti patīk gatavot ēst, bet pārsvarā izvēlos eksperimentēt ar veselīgām un veģetārām receptēm, kas ne vienmēr beigās iznāk diez ko ēdamas. Man patīk arī klausīties audiogrāmatas un skatīties «Netflix».

Divi paši tuvākie cilvēki man ir māsa un mamma. Nevaru iedomāties ne dienas bez komunikācijas ar viņām, viņu padomiem un klačām. Man vispār šķiet, ka man diennaktī ir iedalīts mazāk stundu nekā citiem. Vai manas stundas ir īsākas kā citiem! Gribētu atrast laiku tik daudzām aktivitātēm - gan fotografēšanai, gan lasīšanai, gan rokdarbiem, gan sportam katru dienu.

Vislielākais izaicinājums dzīvē - noteikti šajā ātrajā, krāšņajā dzīves ritmā un komerciālajā pasaulē palikt pašai sev, necensties pielāgoties svešiem standartiem un atcerēties galvenās dzīves vērtības, kuras man ir ģimene un veselība,» raksta Kubasova.

Skaistumkaraliene, kura apgalvo, ka savas karjeras laikā ir apceļojusi jau 64 pasaules valstis, «Instagram» solīja turpināt šo jautājumu un atbilžu sēriju, atklājot, ka nākamajā reizē ir gatava pastāstīt par savu bērnību un modeles karjeru.

??- Answers to Q&A in Eng ⬇️ ?? - Pirms pāris dienām lūdzu Jums uzdot man jautājumus, ko Jūs gribētu uzināt par mani. Nu ko, tad sākšu atbildēt uz tiem! ✅Mani hobiji - brīvajā laikā man patīk nodarboties ar sportu - fitnesu, jogu, pilatēm. ?? Pēc labas pasportošanas ir labi jāpaēd! ? Man ļoti patīk gatavot ēst, bet pārsvarā izvēlos eksperimentēt ar veselīgām un veģetārām receptēm, kas ne vienmēr beigās iznāk diez ko ēdamas. ?? Man patīk arī klausīties audiogrāmatas un skatīties Netflix. ✅Man ir divi paši tuvākie cilvēki man ir māsa un mamma.❤️ Nevaru iedomāties ne dienas bez komunikācijas ar viņām, viņu padomiem un klačām. ✅Man vispār šķiet, ka man diennaktī ir iedalīts mazāk stundu nekā citiem. Vai manas stundas ir īsākas kā citiem! Gribētu atrast laiku tik daudzām aktivitātēm - gan fotografēšanai, gan lasīšanai, gan rokdarbiem, gan sportam katru dienu. ✅Vislielākais izaicinājums dzīvē - noteikti šajā ātrajā, krāšņajā dzīves ritmā un komerciālajā pasaulē palikt pašai sev, necensties pielāgoties svešiem standartiem un atcerēties galvenās dzīves vērtības- kuras man ir ģimene un veselība. ?Tas šai reizei viss! Paldies Jums par jautājumiem!?? Nākamajās reizēs gribu Jums pastāstīt par savu bērnību un par modeles karjeru. Vai Jums ir kādi jautājumi par šīm tēmām? ?????? A couple of days ago I asked u what would you want to know about me. Well, let’s start answering some of them! My hobbies are fitness, yoga and Pilates. After a good workout I like to eat well ? I love cooking a lot, but I mostly experiment and invent healthy vegan recipes, that sometimes end up tasting pretty bad ? I also love listening to audiobooks and watching Netflix! ✅ My two closest persons in the world are my sister and mom! ❤️ I can’t imagine spending a day and not talking to them, asking for advice or gossiping with them. ✅ I strongly believe that I have less hours in a day than other people have! Or they have longer hours. Would love to find make more time to do so many things- do photography, read, do crafts and do sports every single day! ⬇️read more in the 1st comment⬇️

A post shared by ???? ?????? ???? (@dianakubasova) on

Jau ziņots, ka skaistumkonkurss «Miss Europe 2017» pērn norisinājās Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā. Diāna konkursā ieguva pirmo vietu, uzreiz aiz sevis atstājot skaistules no Vācijas un Ukrainas.

2016. gada uzvarētāja Diāna Starkova no Francijas Diānai galvā lika kroni, kura vērtība bija apmēram 350 tūkstoši eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu