«The Cranberries» izlaidīs jaunu albumu, neraugoties uz O’Riordanas nāvi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Īru rokgrupa «The Cranberries» trešdien paziņoja, ka tā izlaidīs jaunu albumu, neraugoties uz grupas solistes Doloresas O’Riordanas negaidīto nāvi janvārī.

Atlikušie trīs grupas dalībnieki sacīja, ka O'Riordana jau bija ierakstījusi vokālus jaunam albumam, kuru grupa tagad cer pabeigt un izlaist 2019.gada sākumā.

«The Cranberries» paziņoja, ka tā arī plāno šogad atkārtoti izlaist debijas albumu «Everyone Else is Doing it, So Why Can't We?», tā atzīmējot šī albuma 25 gadu jubileju. Šī 1993.gadā iznākušā ļoti veiksmīgā albuma atkārtotā izlaišana bija aizkavējusies pēc O’Riordanas nāves.

«Pēc ilgas apspriešanās mēs esam nolēmuši pabeigt iesākto,» grupa rakstīja sociālajā tīklā «Facebook».

«Mēs domājām par to un izlēmām, ka tāpēc, ka mēs to sākām kā grupa kopā ar Doloresu, mums vajadzētu to turpināt un pabeigt.»

Atkārtoti izlaistais 1993.gada albums būs pārstrādāts un ietvers iepriekš nepublicētu materiālu no attiecīgā laikmeta.

Līdz šim pēdējais «The Cranberries» albums ar jaunām dziesmām bija «Roses», kas iznāca 2012.gadā – vairāk nekā 10 gadus pēc iepriekšējā albuma.

O'Riordana tika atrasta mirusi 15.janvārī 46 gadu vecumā kādā Londonas viesnīcā. Pilnīga viņas nāves izmeklēšana ir paredzēta 3.aprīlī, tomēr varas iestādes neuzskata viņas nāvi par aizdomīgu.

O’Riordana ar savu balsi, kurā tradicionālā ķeltu mūzika apvienojās ar pankroka skarbumu, bija noteikusi grupas dziesmu skanējumu.

«The Cranberries» guva lielus starptautiskus panākumus 90.gadu sākumā un vidū. Grupas pazīstamāko hitu vidū ir tādas kompozīcijas kā «Linger», «Dreams» un «Zombie».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu