Vēlies lielāko Range Rover ar divām durvīm? Jāsamaksā «tikai» 270 tūkstoši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Interesantākais objekts, ko Ženēvas auto izstādē nogādājis uzņēmums Land Rover, neapšaubāmi ir trīs durvju Range Rover.

Par SV Coupe nodēvētais auto ir īsts greznības un ekskluzivitātes paraugs. Vismaz, ja runa ir par pašreizējo Land Rover/Range Rover piedāvājumu, jo SV Coupe tiks izlaists ne vairāk kā 999 eksemplāros, no kuriem katrs maksās vismaz 240 tūkstošus sterliņu mārciņu jeb aptuveni 268 tūkstošus eiro.

Lai gan cena ir visai iespaidīga, Range Rover ir pārliecināti, ka pircēji šim auto atradīsies. Kaut vai tāpēc, ka jau šobrīd liela daļa Range Rover pircēju ir gatavi maksāt prāvas summas, lai viņu auto būtu bagātīgi aprīkots un atšķirtos no pārējiem.

Trīs durvju Range Rover paredzēts apgādāt ar 5 litru V8 kompresordzinēju, kurš attīsta 565 ZS un 700 Nm. Motors strādā pārī ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un grezno apvidnieku līdz 100 km/h paātrina 5,3 sekundēs. Auto maksimālais ātrums ir 266 kilometri stundā.

Foto: Land Rover

Ar Range Rover piecu durvju versiju jauno modeli virsbūves ziņā vieno tikai motora pārsegs un bagāžnieka vāka apakšējā daļa. Pārējie virsbūves paneļi, kā arī bamperi un radiatora režģis ir citādāki.

No bāzes modeļa trīs durvju automobilis atšķiras arī ar nedaudz zemāku klīrensu. Tas normālos apstākļos ir 212 mm (par 8 mm) zemāks, uz šosejas automātiski sarūk par 50 mm, bet pēc vajadzības vairākās pakāpēs var tikt palielināts līdz pat 367 mm.

Foto: Land Rover

Ekskluzīvā Range Rover aprīkojumā ietilpst, piemēram, elektriski regulējami priekšējie un aizmugurējie sēdekļi, 1,42 metrus garo sānu durvju aizvēršana ar pogu, pneimopiekare, Range Rover bezceļu braukšanas sistēmas ar zīmola cienīgu veiktspēju apvidū, pilnie LED lukturi ar tālajām lāzergaismām u.c.

Range Rover SV Coupe pārdošana sāksies 2018.gada ceturtajā ceturksnī un, kā minēts iepriekš, auto maksās vismaz 268 tūkstošus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu