Gabijas Moreno koncertu iesildīs dziedātāja Daniele de Andrea

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gabijas Moreno koncertu 12. maijā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» atklās talantīgā dziedātāja un komponiste Daniele de Andrea (Dannielle de Andrea) no Austrālijas, kura koncertā uzstāsies kopā ar ģitāristu Kailu de Andrea (Kyle de Andrea), informē koncerta rīkotāji.

Saukta par vienu no labākajām Austrālijā, Andrea atpazīstamību iemantojusi kā džeza un soulmūzikas dziedātāja. Andrea sevi pierāda kā daudzveidīga izpildītāja, pārvaldot arī blūzu, kantri un americana.

«Danieles balss meistarība un viņas pieeja melodijai, radot noskaņām bagātas, spēcīgas popmūzikas kompozīcijas liek man apreibt,» jūsmo Gārds Trinidads (Garth Trinidad), Grammy balvas valdes pārstāvis. Dziedātāja ir izdevusi trīs soloalbumus, un viņas radītās kompozīcijas dzirdamas tādos TV seriālos kā «Burn Notice», «Pretty Little Liars», «Keeping Up With The Kardashians». Mūziķe ir pieprasīta vokālu aranžētāja dažādu filmu, reklāmu, seriālu vajadzībām.

Daniele de Andrea ir uzstājusies uz vienas skatuves ar tādām populārās mūzikas leģendām kā Džeimss Brauns (James Brown), Toms Džonss (Tom Jones), Džo Kokers (Joe Cocker), kā fona vokāliste viņa ir sadarbojusies ar aktuāliem popdziedātājiem Meganu Treinori (Meghan Trainor), Arianu Grandi, Čārliju Putu (Charlie Puth) un Vizu Kalifu (Wiz Khalifa).

Ārpus solokarjeras Daniele mūzikas radīšanā sadarbojas ar citiem māksliniekiem, kā, piemēram, franču komponistu Kristofu Žaklīnu (Christophe Jacquelin), grupām «The Song and Dance Society» un «The SongBirds», kā arī ir uzstājusies kopā ar Frenka Zapas dēlu Dvīzilu Zapu (Dweezil Zappa), austrāliešu zvaigznēm Džeisonu Donevenu (Jason Donovan), Džonu Fānemu (John Farnham) un komediantiem Hariju Šīreru (Harry Shearer) un Bārniju Hamfriju (Barry Humphries).

Jau ziņots, sestdien, 12. maijā, Vidzemes koncertzālē Cēsis uzstāsies Latīņamerikas Grammy laureāte Gabija Moreno (Gaby Moreno).

Biļetes uz Gabijas Moreno un Danieles de Andreas 12. maija koncertu Vidzemes Koncertzālē «Cēsis» nopērkamas «Biļešu paradīzes» vietnē.

bilesuparadize.lv

Līdz 8. martam biļetes pieejamas īpaši izdevīgā cenā. Koncertam tuvojoties, biļešu cena pieaugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu