6 triki brīdim, kad nav laika mazgāt matus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ne viena vien sieviete ir piedzīvojusi brīdi, kad ir aizgulējusies, aizkavējusies vai vienkārši noslinkojusi, bet pēc dažām minūtēm jau jāiziet no mājas. Šādā steigā nav laika ātrai dušai, nemaz nerunājot par matu mazgāšanu. Ko darīt? Lūk, daži triki, kas noderēs netīru matu un laika trūkuma gadījumos, ziņo sheknows.com.

1. Matu pīnes

Vienkāršs veids, kā nomaskēt netīrus matus, ir sapīt vienu vai divas bizes – tas ir vienkārši, ātri un izskatās labi. Atrodi savu īpašo bizes pīšanas veidu un šādi veido matus dienās, kad nav laika tos izmazgāt.

2. Sausais šampūns

Sausais šampūns būs tavs labākais draugs nemazgāto matu dienās. Šis ir viens no labākajiem līdzekļiem, kas liks taviem matiem izskatīties tīriem. Izsmidzini to visā matu garumā, sākot ar saknēm, tad viegli iemasē un izpūt šampūna atliekas ar matu fēnu. Būsi pārsteigta par labo rezultātu.

3. Matu lente

Vienkārša, izsmalcināta vai īpašiem dekoriem papildināta matu lente dara brīnumus. Tās piestāv gandrīz ikvienai, un ir daudz frizūru, ko vari saveidot, izmantojot matu lenti, šādi noslēpjot nedaudz taukainos matus.

4. Matu ieveidošana

Izpūt matus ar fēnu, tad ieveido tos. Reizēm viss, kas nepieciešams, ir tikai izfēnot matus un, izmantojot lokšķēres vai matu pannu, tos ieveidot. Šāda metode var apturēt matu taukošanos un tikai uzlabot tavu izskatu.

5. Daļēja matu mazgāšana

Ja tev pirms iziešanas no mājas ir nedaudz laika, bet ne pietiekami, lai izmazgātu visus matus, tad izmazgā tikai galvas sānus un augšējo daļu (pārējos matus vari saņemt zirgastē vai atspraust, lai mazgājot tie netraucētu). Žāvējot matus, sakārto tos tā, lai tie kristu pa virsu nemazgātajiem matiem, un neviens nepateiks, ka esi mazgājusi tikai daļu matu.

6. Bērnu pūderis

Ieber nedaudz pūdera plaukstās, tad iemasē visā matu garumā, īpaši saknēs. Šāda procedūra mazinās matu taukainību. Vienīgi matos būs smalkas pūdera – tauku bumbiņas, tās var izpūst ar fēnu, bet, ja vēl kas palicis, tad izmantot dvieli, lai tās izslaucītu no matiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu