Žurnāls: Astru Milli mirušu sociālajā dzīvoklī atradusi aprūpētāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergey Malgavko / Sputnik

Jau ziņots, ka 27. februārī 65 gadu vecumā mūžībā devusies žurnāliste, publiciste, viena no deviņdesmito gadu populārākajām televīzijas personībām Astra Mille. Mille televīzijā runāja gan par tabu tēmām, piemēram, seksu, gan nopietnām politiskām tēmām. Izdevusi arī grāmatas «Te un citadelē. Jānis Peters. Tumšsarkanā» un «Labvakar, Edvīn Inkēn». Sarunā ar vienu no grāmatas varoņiem - Inkēnu - izdevums «Privātā Dzīve» guvis detalizētāku ieskatu Milles dzīves pēdējos gados.

Jau ziņots, ka pirms vairākiem gadiem Mille pārdzīvoja nopietnu asinsvadu slimību un zaudēja savu dzīvokli. 2016. gadā, pēc Milles mātes nāves, žurnāliste pārcēlās uz Rīgas pašvaldības piešķirto sociālo dzīvokli.

«Viņa bija palikusi uz šīs pasaules pilnīgi viena,» intervijā izdevumam teic Edvīns Inkēns. «Draugu viņai nebija. Pēc dabas viņa bija vienpate.»

Viņš piebilst, ka Milles veselību nopietni iedragāja mātes nāve.

Pašas Milles nāves cēlonis gan nav zināms, pēc «Privātās Dzīves» rīcībā esošās informācijas, Milli mirušu sociālajā dzīvoklī atradusi aprūpētāja.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu