«Vingruma» Ansis: atceramies vingrojumus un paši jau pieņemam lēmumus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

«Tu uz kurieni?» atskanēja sauciens no meitas istabas. «Es uz Vingruma klubu!» atbildēju viņai. «Dosies līdzi?» - «Nē! Man vēl daudz jāmācās skolai.» Lūk, šāda bija svētdienas pirmā komunikācija ar meitu, jāatzīmē, ka viņai tagad sāksies viens no pirmajiem lielajiem dzīves pārbaudījumiem – 9. klases pabeigšana, man nav šaubu, meita 9. klasi pabeigs un pabeigs ļoti sekmīgi, kā nekā viņa ir viena no sekmīgākajām savā klasē.

Braucot vingrot, pa ceļam izdomāju izmest nelielu līkumu līdz mūsu lauku īpašumam. Tālu nav, tikai 50 km no Rīgas, bet aizbraucot tā vis neliekas, tāds klusums un miers visapkārt, to vislabāk raksturo garauša atstātās pēdas mūsu pagalmā. Intereses pēc pagājos pa pēdām, kā jau medību kolektīva «Māksla» štata dzinējam, man tas likās gana interesanti, ko viņš ir darījis manā pagalmā un vai manas ābeles nav cietušas. Sekojot garauša pēdām, satiku kaimiņa kaķi, kurš gulēja uz lieveņa un sildījās februāra saulītē. Ieraugot mani - mēs vēl neesam tuvāk sapazinušies - šis metās mukt.

Spīdēja ļoti smuka saulīte, «Lustūzim» saules pusē bija izveidojušās lāstekas. Taisni vai žēl bija vērt vaļā vārtus un skaldīt tās nost.

Izbaudījis lauku skaistumu un nedaudz nosalis, braucu atpakaļ uz Rīgu, uz jau iepriekš nosprausto galamērķi – Vingruma klubu.

Foto: Privātais arhīvs

Gribēju nostiprināt atmiņā jaunos vingrojumus, kurus apguvām trešdien. Iesildoties pieņēmu lēmumu, ka apvienošu iepriekšējos vingrinājumus ar jaunajiem. Tā arī darīju, pirmo vingrojuma apli veicu vēl pēc iepriekšējiem vingrinājumiem, nākamos divus jau pēc trešdienas jaunajiem norādījumiem. Lai gan tā bija svētdiena un nākamajā dienā bija koptreniņš ar Raimondu, nejutos fiziski iztukšots.

Pirmdien Raimonds bija gana skrienošs, pildījām visus vingrinājumus divos apļos, bet ar lielāku svaru nekā pirmajos treniņos.

Paspējām pat vēl sabildēt mūsu olimpiskās bumbas.

Foto: Privātais arhīvs

Trešdien pielikām klāt nedaudz svarus, lai izskatās nedaudz nopietnāk.

Ar domām biju jau braucienā uz Austrijas treniņnometni, tā ka piektdien

Raimondam nāksies vienam pašam ņemties pa zāli. Nākamais stāsts jau būs no Austrijas un ar visiem piedzīvojumiem, kas tur būs!

Ansis

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu