«Latvijas loto» provizoriskā peļņa pērn - € 5,834 miljoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Izložu un loteriju rīkotāja VAS «Latvijas loto» pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 36,699 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 25,2% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieaugusi par 16,7% un bija 5,834 miljoni eiro, liecina publiskotais uzņēmuma finanšu pārskats.

«»Latvijas loto» 2017.gada 12 mēnešos izvirzītie nefinanšu un finanšu mērķi ir sasniegti un darba uzdevumi izpildīti,» teikts finanšu pārskata vadības ziņojumā.

Kompānijas vadība arī informē, ka 2017.gadā ir iegādāts un uzstādīts papildu datu glabāšanas masīvs, lai paaugstinātu informācijas tehnoloģiju (IT) infrastruktūras datu drošību, pieejamību un nodrošinātu biznesa darbības nepārtrauktību. Tāpat ieviesta kiberuzbrukumu identificēšanas sistēma, kā arī pilnveidota informācijas sistēmu drošības testēšanas un monitoringa sistēma.

Pagājušajā gadā «Latvijas loto» skaitļu loteriju pārdošanas vietu skaits palielināts līdz 861.

2016.gadā «Latvijas loto» strādāja ar 29,318 miljonu eiro apgrozījumu un guva piecu miljonu eiro peļņu.

«Latvijas loto» pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu