ĀM valsts sekretārs: Latvija atbalsta ES un Centrālāzijas politisko dialogu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvija atbalsta Eiropas Savienības un Centrālāzijas, tostarp Turkmenistānas, politiskā dialoga attīstīšanu un sadarbības paplašināšanu, šodien tikšanās laikā ar jauno Turkmenistānas vēstnieku Latvijā Nazarkuliju Šakulijevu sacīja Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs.

Kā informēja ĀM, vēstnieks Latvijā ieradies akreditācijas vizītē.

Tikšanās laikā puses pārrunāja divpusējās attiecības un Latvijas un Turkmenistānas sadarbību starptautiskajās organizācijās.

Pildegovičs uzsvēra, ka abu valstu divpusējās attiecībās ir svarīgi turpināt abu valstu amatpersonu dialogu un nozaru ministriju sadarbību. Kā perspektīvas jomas valsts sekretārs minēja transportu, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, izglītību un vides aizsardzību.

6.martā Turkmenistānas vēstnieks iesniegs akreditācijas vēstules Valsts prezidentam Raimondam Vējonim un tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Gundaru Daudzi (ZZS).

Vēstnieks rezidē Minskā, Baltkrievijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu