«Predators» hokejisti atkārto kluba uzvaru sērijas rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nešvilas «Predators» hokejisti svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos papildlaikā ar 4:3 (1:1, 1:0, 1:2, 1:0) uzvarēja Kolorādo «Avalanche» vienību, izcīnot astoto panākumu pēc kārtas.

«Predators» komanda atkārtoja kluba rekordu, jo astoņas uzvaras pēc kārtas tika izcīnītas arī 2005.gada oktobrī.

Svētdien panākumu Nešvilas komandai nodrošināja zviedru uzbrucējs Filips Fošberjs, kurš izcēlās papildlaika otrās minūtes sākumā, ar metienu no asa leņķa pārspējot Denveras vienības krievu vārtsargu Semjonu Varlamovu.

«Predators» dueļos ar «Avalanche» vienību ir uzvarējusi pēdējās deviņās spēlēs pēc kārtas.

Ar šo panākumu Nešvilas komanda saglabāja četru punktu pārsvaru Rietumu konferences kopvērtējuma galvgalī, kur otrā ir Vegasas «Golden Knights», kas svētdien pretinieku laukumā ar 3:2 (0:0, 3:2, 0:0) uzvarēja Ņūdžersijas «Devils».

«Golden Knights» komanda, kuras rindās vārtus guva Deivids Perons, Deriks Engelands un Tomāšs Tatars, pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Tikmēr «Devils» rindās vārti un rezultatīva piespēle bija Teiloram Holam, kurš pie rezultativitātes punktiem ir ticis jau 18 mačos pēc kārtas.

Pie uzvaras tika arī cita Rietumu konferences augšgala komanda Vinipegas «Jets», kas viesos ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) uzvarēja Karolīnas «Hurricanes».

Šajā mačā teicams bija somu talants Patriks Laine, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Pašlaik 19 gadus vecais uzbrucējs pa divām ripām ir iemetis trijos no pēdējiem četriem mačiem.

Tikmēr vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja 33 pretinieku metienus, izcīnot 34. uzvaru sezonā, kas ir atkārtots kluba rekords. Savulaik 2006./2007. gada sezonā soms Kari Lehtonens arī tika pie 34 uzvarām, taču tad komanda vēl bāzējās Atlantā, vēlāk pārceļoties uz Vinipegu.

Rezultatīvu uzvaru izcīnīja Anaheimas «Ducks», kas mājās ar 6:3 (2:0, 2:1, 2:2) pieveica Čikāgas «Blackhawks». Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Jākobs Silfverberjs un Korijs Perijs, bet trīs reizes partneriem asistēja Raiens Geclafs.

Kopvērtējumā Austrumu konferences un visas līgas vadībā ir Tampabejas «Lightning», kas izcīnījusi 94 punktus 66 mačos. Tai ar 88 punktiem seko Bostonas «Bruins», trešā ar 85 punktiem ir Toronto «Maple Leafs», bet vēl par četriem punktiem atpaliek Vašingtonas «Capitals».

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar 51 punktu 65 spēlēs ieņem pēdējo, 16. vietu konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas «Senators», bet visā līgā apsteidzot tikai «Coyotes», kam ir par vienu punktu mazāk.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 93 punktiem 65 mačos ir Nešvilas «Predators», aiz tās ar 89 punktiem atrodas NHL debitante Vegasas «Golden Knights», kamēr trešo vietu ar 87 punktiem ieņem Vinipegas «Jets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu