«Weekend Festival Baltic» papildina Hardwell, Don Diablo, Martin Jensen u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Weekend Baltic» festivāls, kurš norisināsies Pērnavas pludmalē no 16. līdz 18. augustam, jau tā iespaidīgajam mākslinieku sarakstam pievienojis arī holandiešu superzvaigzni Hardwell, kurš lika elektroniskajai deju mūzikai atdzimt, Baltijā iecienīto future house dīdžeju Don Diablo, dāņu dīdžeju Martin Jensen, kura hits «Solo Dance» ir iekarojis neskaitāmas mūzikas topu virsotnes, Books, kura līdzproducētais (kopā ar Martin Garrix un Don Diablo) jaunais hits «Like I Do» šobrīd ir viens no radio spēlētākajiem, hiphopa sensāciju Ybn Nahmir un Desiigner; Somijas hard dance dīdžeju Proteus; The Second Level, kurš jau Baltijā ir pazīstams, sadarbojoties ar Ariadne un ar kopīgo hitu «Sun Comes Up», kā arī Igaunijas Kert Klaus.

Grandiozākais deju mūzikas festivāls Baltijā jau ceturto gadu pēc kārtas saviem apmeklētājiem piedāvās neaizmirstamu festivāla programmu uz četrām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Festivāla biļešu cenu maiņa gaidāma jau 12. martā, biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu