«Izklausies redzēts» otrajā raidījumā visus «atstāj uz pauzes» Evilena Protektore

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Muzikālā pārvērtību šova «Izklausies redzēts» otrajā raidījumā uzvaras laurus plūca Evilena Protektore.

Šajā reizē pie žūrijas galda sēdās, kā sacīja šova vadītājs Renārs Zeltiņš, «divi stūrakmeņi» un divi jauni žūrijas locekļi – Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska, Dināra Rudāne un Rihards Lepers.

Muzikālu pārsteigumu kā viesmākslinieks šajā reizē sagādāja TV3 šova «X faktors» uzvarētājs Arturs Gruzdiņš. Viņš izpildīja leģendārās amerikāņu rokgrupas ZZ Top dziesmu «Gimme All Your Lovin'».

Otrā raidījuma rezultāti ir šādi: 3. vieta ar 42 punktiem – Nauris Brikmanis, 2. vieta ar 46 punktiem - Raimonda Vazdika, bet par otrā raidījuma uzvarētāju ar 49 punktiem kļūst spēcīgās balss īpašniece Evilena Protektore.

Nākamajā svētdienā Edgars Pujāts iejutīsies pasaulslavenā operdziedātāja Lučāno Pavaroti lomā, Juris Jope atveidos kanādiešu rokmūziķi Braienu Adamsu, Atis Ieviņš sarūpēs pamatīgu šovu, atdarinot britu talantu šova sensāciju Sūzenu Boilu, Aija Vītoliņa būs latviešu estrādes zvaigzne Margarita Vilcāne, Veronika Plotņikova atveidos ekstravaganto dziedātāju Šēru, Nauris Brikmanis pārtaps par angļu dziedātāju Džonu Ņūmenu, Raimonda Vazdika savaldzinās 60. gadu dīvas Marianas Feitfulas lomā, bet Evilena Protektore pārsteigs un radīs jautrus brīžus, iemiesojoties deju hita «Mambo nr.5» dziedātāja Lū Begas tēlā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu