«Izklausies redzēts» otrajā raidījumā - Adele, Eds Šīrans un Džims Kerijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 4. martā, gaidāms šova «Izklausies redzēts» ceturtās sezonas otrais raidījums. Pagājušajā nedēļā uzvaras laurus plūca Aija Vītoliņa, iejūtoties dziedātājas LP ādā. Ko varam gaidīt no māksliniekiem otrajā raidījumā?

Šovā skanēs viss - no klasikas līdz mūsdienu popam. Rokenrola karaļa Elvisa Preslija ādā iejutīsies Nauris Brikmanis, izpildot «Love Me Tender» – dziesmu, kas kļuva par «Billboard» topa dziesmu Nr.1 1956. gadā un droši var teikt, ka joprojām ir superhits.

Ne mazāk slavena ir «Suzanna» Adriano Čelentano versijā, un kaislīgā itālieša ādā šoreiz iejutīsies Edgars Pujāts.

Pirmajā raidījumā uzvaru izcīnījusī Aija Vītoliņa ir gatava pārspēt pati sevi, pārvēršoties par vīrieti un izpildot slavenā dziedātāja Rožē Fransuā Žurē jeb Plastic Bertrand 1978. gada superhitu «Ça plane pour moi».

No latviešu dziedātāju klasiskajām kompozīcijām jāizceļ «Pie jūras dzīve mana» Ritas Trences izpildījumā, viņas ādā iejutīsies aktrise Veronika Plotņikova, bet dīvu Laimu Vaikuli attēlos Raimonda Vazdika ar romantisko hitu «Akapulko».

Mūsdienu popmūzikas cienītāji nedrīkst palaist garām britu superzvaigznes Eda Šīrana uzstāšanos, viņu atveidos Atis Ieviņš ar dziesmu «Perfect».

Savukārt džeza dziedātāja Evilena Protektore liks lietā savu spēcīgo balsi, lai izpildītu Adeles hitu «Hello».

Vakaram Holivudisku vērienu un šarmu piešķirs aktieris Juris Jope, iejūtoties slavenās kinofilmas «Maska» aktiera Džima Kerija ādā un aizraujot skatītājus sev līdzi «Cuban pete song» ritmos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu