Daugaviņam rezultatīva piespēle Gagarina kausa ievadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, taču neglāba Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo» no zaudējuma.

«Torpedo» viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) zaudēja Jaroslavļas «Lokomotiv» vienībai, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs. Sērijā līdz četrām uzvarām «Torpedo» nonākusi iedzinējos ar 0-1.

Daugaviņs 14.minūtē palīdzēja atklāt spēles rezultātu, pēc viņa uzmetiena pa vārtiem nūju pieliekot Mihailam Žukovam, kurš panāca 1:0 «Torpedo» labā.

Tiesa, otrajā periodā pa reizei izcēlās mājinieki Andrejs Loktionovs un Artjoms Iļjenko, kamēr «Torpedo» atlikušajā mača gaitā vārtus neguva un cieta zaudējumu.

Daugaviņš šajā mačā nospēlēja 18 minūtes un divas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja divos no astoņiem iemetieniem.

Šosezon Daugaviņš 57 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 17 rezultatīvas piespēles.

Vēl sestdien Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Somijas klubs Helsinku «Jokerit» savā laukumā tiekas ar «Soči» vienību. Pārējos Rietumu konferences pāros Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA tiksies ar Čerepovecas «Severstaļ», kamēr Maskavas CSKA duelēsies ar Maskavas «Spartak».

SKA un CSKA sērijas pirmie dueļi bija iecerēti sestdien, taču šodien «Lužņiku» stadionā notiek Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam veltīts koncerts, kura laikā viņš grasās apsveikt Phjončhanas olimpisko spēļu medaļniekus, no kuriem 15 bija SKA hokejisti, bet astoņi - CSKA spēlētāji.

Austrumos Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ufas «Salavat Julajev» cīnīsies ar Omskas «Avangard», Kazaņas «Ak Bars» būs mači ar Habarovskas «Amur», Čeļabinskas «Traktor» duelēsies ar Ņižņekamskas «Ņeftehimik», bet Jekaterinurgas «Avtomobilist» spēkosies ar Magņitogorskas «Metallurg».

Šajā sezonā KHL piedalījās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā sezonā, jo sacensībās vairs nestartēja Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas un Novokuzņeckas «Metallurg». Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīja pa 56 spēlēm, kas bija par četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Kā zināms, Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu