Markus Riva jaunajā klipā atļāvies pat helikopteru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju dziedātājs Markus Riva izdevis jaunu videoklipu dziesmai «I’ll never let you go», kas ieturēts pēc vislabākajām spiegu filmu tradīcijām.

Filmēšanas process norisinājies Ženēvā, Šveicē, Francijas Alpu kūrortā Šamonī (Chamonix Mont Blanc), kā arī uz pazīstamā Kaila tilta Francijā (Pont de la Caille).

Tāpat skaistajās lokācijās redzama arī pievilcīgā modele Gaļinka Mirgaeva. Viņa var lepoties ar lielu popularitāti sociālajā tīklā «Instagram» - tur modelei seko jau vairāk nekā 2 miljoni.

Dziesmas «I’ll never let you go» video galvenā iedvesma ir smelta populārākajās spiegu filmās - Džeimss Bonds, Džeisons Borns u.c., un tādēļ arī klipā ir redzami gan sporta automobiļi, gan skaistas ainavas un arī pat helikopters.

Klipu veidojis jaunais režisors Andrejs Skujarts kopā ar Markus Rivas komandu. Dziesma ierakstīta sadarbībā ar ukraiņu producentu Vladu Palaginu, kas iepriekš jau strādājis pie vairākiem Markus Rivas singliem un tāpat sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Egors Krīds, Makss Barskihs, Mots u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu