Norvēģu handbola zvaigzne piekrīt atgriezties izlasē pēc kailfoto skandāla

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Norvēģu handbola zvaigzne Nūra Merka piekritusi atgriezties valsts izlasē pēc skandāla, kad viņas intīmās fotogrāfijas bija nokļuvušas vīriešu izlases rīcībā.

Vispirms tika nozagts 26 gadus vecās Merkas mobilais telefons, bet pēc tam viņas kailfoto kļuva publiski pieejami. Pagājušā gada pasaules čempionāta labākā vārtu guvēja uzskata, ka Norvēģijas Handbola federācija nebija pienācīgi reaģējusi, un vainoja vīriešu izlases spēlētājus, kuru rīcībā viņas fotogrāfijas bijušas divus mēnešus.

«Vienojāmies par jauniem pasākumiem situācijas atrisināšanā, un Nūra domā, ka tie būs pietiekami,» pēc divu dienu sarunām ar izlases zvaigzni sacīja nacionālās federācijas prezidents Kore Jeirs Lio. «Nūra sacīja, ka vēlas turpināt spēlēt izlasē, par ko esam ļoti priecīgi.»

2017.gada pasaules čempionātā Norvēģija palika otrā aiz Vācijas, bet Merka turnīrā iemeta 66 vārtus. Kopumā Norvēģijas izlases labā viņa izcēlusies 560 reizes. 2016.gadā Merka ar izlasi izcīnīja bronzu Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs un triumfēja Eiropas čempionātā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu