Skulte par attiecībām ar igauņu uzņēmēju: «Kāpēc man ir jādomā par to, ko citi padomās?»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Evija Skulte dzeltenajā presē popularitāti izpelnījusies ne tikai ar šarmu un pievilcību, bet arī attiecībām ar ārzemju un konkrēti Baltijas valstu vīriešiem. Viņai bijušas attiecības gan ar lietuviešu producentu, gan nu jau krietnu laiku viņa ir kopā ar igauņu uzņēmēju. Vai tiešām pašmāju vīrieši daiļajai aktrisei vairs nesimpatizē?

Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» Evija atklāj: lai arī ar lietuviešu draugu viņu vairs nesaista romantiskas jūtas, abi joprojām uztur draudzīgas attiecības. Taču, iepazīstoties ar jauno mīļoto, kurš ir igaunis, un uzzinot viņa izcelsmi, jo sākotnēji abi sarunājušies krievu valodā, aktrise sev nozvērējusies – nē, nekādas attiecības!

«Tikai šā iemesla dēļ, ka viņš ir igaunis. Lai kāds atkal kaut ko nepadomātu. Bet pēc tam es sapratu - kāpēc man ir jādomā par to, ko citi padomās?

Ja man cilvēks patīk, tad tikai dēļ tā, ko kāds padomās, es grauju savas attiecības un neļaušu, lai mums būtu forši? Nu mēs jau esam gandrīz gadu kopa!» par savām attiecībām ar mīļoto stāsta Evija Skulte.

Vaicāt, kā sieviete tiek galā ar attālumu, kas abus šķir un laiku, kad katrs no mīlniekiem dzīvo citā valstī, Evija neslēpj, ka viņai nekad ar nevienu vīrieti nav bijušas tik tuvas attiecības un tik ilgu laiku kopā viņa ne ar vienu nav pavadījusi.

Jo tad, kad mīļotais atbrauc pie viņas uz Latviju, viņš visu savu laiku veltot tikai un vienīgi Evijai.

«Ja viņš dzīvo nedēļu pie manis, tad tā nedēļa ir visu laiku tikai viņš, viņš, viņš.» Tiesa, tai pašā laikā aktrise atzīst, ka viņai ir nepieciešama privātā telpa un viņa priecājas, ka ir brīži, kad viņa var pabūt viena.

«Šis variants, kad viņam jābūt vienā valstī un man otrā, palīdz atrast šo brīvo brīdi.» Tā Evija.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu