Čārlijs Šīns izliek pārdošanā savu villu. Tās cena - 9999999 dolāri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alec Byrne Syndication/Vida Press

Bēdīgi slavenais amerikāņu aktieris Karloss Ērvins Estevess jeb skatuves vārdā Čārlijs Šīns (52) ir nolēmis pārdot savu plašo un smalko Beverlihilsas villu, par to prasot neparastu cenu – 9 miljonus 999 tūkstošus un 999 dolārus.

Aktiera Martina Šīna jaunākais dēls, kurš pēdējos gados vairāk pazīstams ar savu pārgalvīgo uzdzīvi un atkarību izraisošo vielu pārmērīgu lietošanu, šo māju ar septiņām guļamistabām un septiņām vannasistabām iegādājās tālajā 2006. gadā par 7,2 miljoniem dolāru.

Dzīvojot šajā rezidencē, kura atrodas uz pusakru liela zemes īpašuma, viņš paspēja gan salaulāties, gan izšķirties ar savu trešo sievu Brūku Milleri.

Piecu bērnu tēva Čārlija Šīna kādreizējā ģimenes ligzdiņā pieejami divi baseini, dārza nojume ar bāru, ar jaunākajām iekārtām aprīkota virtuve, mājas kinoteātris, spēļu istaba, sporta zāle un citas ekstras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu