«Weekend Festival» programmu papildina Axwell & Ingrosso, Martin Solveig u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Weekend Baltic festivāls turpina priecēt tā apmeklētājus ar mākslinieku izziņošanu, kuri no 16. līdz 18. augustam uzstāsies Pērnavas pludmalē. Jau izziņotajām zvaigznēm Deividam Getam, Post Malone, Afrojack, Kygo un daudziem citiem, pievienojas Zviedrijas superduets «Axwell & Ingrosso», kuru hits «Dreamer» šobrīd iekaro pasaules mūzikas topu virsotnes gluži kā iepriekšējie «More Than You Know», «Sun Is Shining» un citi

Programmai pievienojas arī Martins Solveigs, kura hitu «Intoxicated», «Hello» u.c. pavadībā kājas pašas nes uz deju grīdas pusi; beļģu drum'n' bass pavēlnieks, Baltijā jau iemīļotais Netskijs (Netsky); ASV hipgopa mūzikas sensācija A Boogie wit da Hoodie; hausmmūzikas karalis AC Slater, kā arī pašmāju Baltijas mākslinieki Bombossa Brothers, Arop un 5miinust.

Šobrīd ir izziņoti vien 26 no gaidāmajiem 85 māksliniekiem.

Grandiozākais deju mūzikas festivāls Baltijā – Weekend Baltic jau ceturto gadu pēc kārtas saviem apmeklētājiem piedāvās neaizmirstamu festivāla programmu uz četrām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Festivāla biļešu cenu maiņa gaidāma jau 12. martā, biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu