Pa atslēgas caurumu: Repera Ašera četrus miljonus vērtie apartamenti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix/Backgrid UK/Vida Press

Reperis Ašers Terenss Reimonds, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Usher, nolēmis šķirties no savas skaistās mājas Holivudas kalnos.

Šo 1926. gadā celto māju reperis par 3,36 miljoniem dolāru iegādājās pirms trīs gadiem, taču tagad cer pārdot par 4,2 miljoniem. Apmēram 395 kvadrātmetrus lielā rezidence ar piecām guļamistabām un sešām vannasistabām atrodas aiz slavenās viesnīcas «Chateau Marmont».

Tajā potenciālajiem iemītniekiem pieejams arī mājas kinoteātris, plaša terase, kamīns, ar jaunāko tehniku aprīkota virtuve, speciāli grilēšanai paredzēta atpūtas zona ārpusē un citas ekstras.

Pašlaik pārdošanā atrodas arī viņa māja Džordžijas štata pilsētā Alfaretā. Tās cena - 1,725 miljoni. Agrāk Ašeram piederēja arī īpašums Džordžijas štata pilsētā Rouzvelā – tas par 3,2 miljoniem tika pārdots pēc viņa un sievas Tamekas Fosteres šķiršanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu