Mobilo sakaru operatori sākuši Samsung jaunāko modeļu iepriekšpārdošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas mobilo sakaru operatori ir sākuši pieteikumu pieņemšanu «Samsung» jauno viedtelefonu modeļu «Galaxy S9» un «Galaxy S9+» iegādei.

Uzņēmumā «Latvijas mobilais telefons» informēja, ka LMT pieteikumu pieņemšanu sāka vakar. Tā ilgs līdz 15.martam, kad tiks sākta oficiālā šo modeļu tirdzniecība. Klienti, kuri būs pieteikušies iepriekš, varēs iegādāties «Galaxy S9» un «Galaxy S9+» septiņas dienas agrāk - no 8.marta, kā arī būs iespēja saņemt atlaidi par atdoto tālruni, kuras apmērs atkarīgs no iekārtas stāvokļa nodošanas brīdī.

Arī mobilo sakaru operators «Bite Latvija» pirmdienas sācis jaunāko «Samsung» viedtālruņa modeļu iepriekšpārdošanu un tā ilgs līdz 15.martam. Uzņēmumā informēja, ka klienti, kuri iegādāsies ierīci šajā laikā, saņems to nedēļu ātrāk nekā citi, turklāt, nododot savu iepriekšējo «Samsung» ierīci, varēs saņemt atlaidi.

Kā ziņots, «Samsung» laidis klajā viedtālruņus «Galaxy S9» un «Galaxy S9+». Kā apgalvo ražotājs, jaunajiem modeļiem ir labākā kamera, kāda «Samsung» viedtālruņos līdz šim bijusi. Kameru duālais diafragmas atvērums ļauj uzņemt vēl labākas bildes īpaši vāja apgaismojuma apstākļos, īpaši lēnās kustības video nodrošinās, ka netiek palaists garām ne mirklis. Tāpat jaunajos modeļos ieviesta «AR Emoji», kas emocijzīmes saziņu padarīšot personiskāku.

«Galaxy S9» un «Galaxy S9+» sadarbībā ar «AKG» nodrošina uzlabotas izklaides iespējas ar jaudīgiem stereo skaļruņiem, telpisku skaņu un uzlabotu «Infinity» displeja izmēra attiecību pret tālruņa korpusu.

Viedtālruņi aprīkoti arī ar «IP68» ūdens un putekļu izturību un ātru bezvadu uzlādes iespēju. Tāpat šiem tālruņiem ir līdz pat 400 gigabaitiem paplašināma atmiņa un jaunākie augstas klases procesori, kas nodrošina maksimālu veiktspēju un mūsdienīgu attēlu apstrādi.

Kā norāda «Samsung Electronics Baltics», «Galaxy S9» un «Galaxy S9+» Latvijā būs pieejami trīs krāsās - melnā, zilā un violetā. Tie atbalstīs divu SIM karšu funkcionalitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu