Lexus oficiāli parāda mazo krosoveru UX

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Lai gan Lexus UX oficiālā prezentācija bija paredzēta tikai 6.martā Ženēvas autošova pirmajā dienā, kas gan nebūs pieejama apmeklētājiem «no ielas», japāņu zīmols jauno krosoveru parādījuši jau tagad.

Pagaidām Lexus publiskajā telpā ir palaiduši tikai vienu attēlu un pavisam īsu video. Taču ar to pietiek, lai saprastu, ka Lexus zīmolam raksturīgās dizaina iezīmes tiek pasniegtas jaunā interpretācijā.

Stilīgais krosovers, lai gan mazāks par NX saimes automobiļiem, ar nedaudz noapaļotajām virsbūves formām izskatās gana muskuļots. Lielā mērā tas panākts ar izvirzītiem spārniem, visnotaļ masīvu aizmugurējo daļu un augstu viduslīniju.

Lexus papildus tam norāda, ka UX ir konstruēts uz pilnīgi jaunas tehnoloģiskās platformas, kā dēļ mašīnai ir zems smaguma centrs un, spītējot virsbūves augstumam, vadāmība ir kā hečbekam.

Runājot par salonu, Lexus šobrīd norāda tikai uz plašumu un stipri pret vadītāju pavērstu priekšējo paneli, kā arī jaunām tehnoloģijām un roku darbu, kas atspoguļojas montāžas kvalitātē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu