Kramiņš asi kritizē «Supernovu», producente Jansone pauž savu viedokli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne/LETA

Vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kurš reiz bijis žūrijas sastāvā šovā «Jaunā talantu fabrika», portālam TVNET atklāja, kas, viņaprāt, ir lielākā problēma Latvijas šovbiznesā un tā vērtēšanā, kā arī dalījās savās domās par nepilnībām dziesmu konkursa «Supernova» žūrijas darbā.

(raksts papildināts ar Ilzes Jansones komentāru un Sejas.lv atvainošanos.)

Vērtējot žūrijas darbu, vokālais pedagogs ir skarbs.

«Es esmu ļoti daudz domājis par to, kā būtu, ja es sēdētu žūrijā un uz skatuves uzkāptu mans audzēknis vai radinieks – kādai jābūt vērtēšanai, lai tas neietekmētu rezultātu? Tā ir Latvijas lielākā problēma, bet to ir iespējams izdarīt. Mums cilvēki ir nevis glupi, bet tā morāles latiņa ir zema – liekulība, lišķība… Piemēram, žūrijas komentārs, ka Markus Rivas priekšnesums ir labākais līdz šim. Šajā gadījumā tas liecina par to, ka «žūrija tev izteiks komplimentu, bet mēs tevi neredzam «Eirovīzijā» un nevirzīsim tur...» Ja godīgi, tas nebija viņa labākais priekšnesums! DJ Rudd vispār nedrīkst būt žūrijā, jo tie mākslinieki taču iet pie viņa un taisa ierakstus! Tie, kas taisa pie viņa, jau ir citā pozīcijā nekā pārējie…» tā Kramiņš.

«Ja mani kāds aicinātu un lūgtu veidot «Supernovu», tad tā būtu pilnīgi cita! No vērtēšanas viedokļa viennozīmīgi – es jums uztaisītu tādu «Supernovu», kur neviens neko nevar ietekmēt!» skarbs ir Kramiņš.

Kā zināms, skatītāji un žūrija vienprātīgi lēma, ka šogad Latviju «Eirovīzijā» pārstāvēs Laura Rizoto ar dziesmu «Funny Girl».

Papildināts:

Sejas.lv sazinājās ar «Supernovas» producenti Ilzi Jansoni, kura Kramiņa izteikumus nosauca par nepatiesiem. Tāpēc Kramiņa un Sejas.lv vārdā atvainojamies producentei par nepatiesi izteiktām apsūdzībām un ceram, ka Latvijas šovbiznesā turpmāk viss būs mierīgi un draudzīgi.

Arī DJ Rudd ir paudis savu neizpratni par Kramiņa izteikumiem, apliecinot, ka nekāda interešu konflikta, esot žūrijā, viņam nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu