Homjakovs atzīts par OHL februāra mēneša vērtīgāko spēlētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Liepāja/Optibet» uzbrucējs Edgars Homjakovs atzīts par Optibet Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta februāra mēneša vērtīgāko spēlētāju, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Februāra četrās spēlēs Homjakovs guva četrus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles partneriem.

Pateicoties pēdējo maču veiksmīgajam sniegumam, Homjakovs ar 39 (10+29) rezultativitātes punktiem kļuva par OHL regulārā čempionāta labāko punktu guvēju.

Aizvadītajās četrās februāra četrās spēlēs «Liepāja/Optibet» izcīnīja četrus panākumus un ar 60 punktiem 30 cīņās nodrošināja otro vietu regulārajā čempionātā.

Septembra MVP balvu izcīnīja «Liepāja/Optibet» aizsargs Mārtiņš Freimanis, oktobrī šo godu izpelnījās HK «Mogo» uzbrucējs Elvis Želubovskis, novembrī par mēneša labāko nosauca «Zemgale/LLU» vārtsargu Rihardu Cimermani, decembrī šo apbalvojumu izcīnīja pieredzējušais «Kurbada» uzbrucējs Jānis Sprukts, bet janvārī šo balvu iemantoja «Mogo» aizsargs Ronalds Cinks.

Optibet hokeja līgas mēneša vērtīgāko spēlētāju nosaka čempionāta organizatori, statistiķi un LHF darbinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu