Slavenību pāri, kuri šogad paziņojuši par šķiršanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Ir pagājuši tikai knapi divi mēneši kopš gada sākuma, bet par šķiršanos paziņojuši jau vairāki izklaides industrijā slaveni pāri. Daži no viņiem kopā pavadījuši vien pāris gadus, bet citi bijuši precējušies vairāk nekā 10 gadus un laiduši pasaulē arī vairākus bērnus.

 
Foto: MEGA/Scanpix

Dženifera Anistone un Džastins Terū

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone un viņas vīrs Džastins Terū ceturtdien, 15. februārī, paziņoja, ka viņi turpmāk dzīvos atsevišķi.

Precētais pāris ceturtdien ar Anistones preses sekretāra starpniecību publicēja paziņojumu, kurā teikts, ka lēmums par kopdzīves izbeigšanu «bija abpusējs un ar mīlestību pieņemts pagājušā gada beigās».

Anistone un Terū 2012. gada augustā saderinājās un 2015. gada augustā mija laulības gredzenus. Viņiem nav bērnu.

 
Foto: AP/AFP/Scanpix

Nikija Mināža un Nas

Repere Nikija Mināža un reperis Nas jeb Nasirs Džounss izšķīrās pēc septiņiem kopā pavadītiem mēnešiem. «US Weekly» kāda abiem pietuvināta persona pastāstījusi: «Viņi gandrīz nekad neatradās vienā vietā vienā laikā, līdz ar to bija ļoti grūti šīm attiecībām attīstīties. [..] Viņi joprojām ir draugi.»

 
Foto: MEGA/Scanpix

Rebeka Geihārta un Ēriks Deins

Aktrise Rebeka Geihārta 16. februārī iesniedza prasību, lai tiktu šķirta viņas un seriāla «Grejas anatomija» zvaigznes Ērika Deina laulība. Pāris iestūrēja laulības ostā 2004. gada oktobrī, un viņu savienībā dzimušas divas meitas – Billija un Džordžija.

 
Foto: AFP/SCanpix

Džūlija Bouena un Skots Filips

Amerikāņu komēdijseriāla «The Modern Family» zvaigzne Džūlija Bouena un nekustamā īpašuma investors 2. februārī paziņoja par 13 gadus ilgušās laulības šķiršanu. Abi salaulājās 2004. gadā un kopā audzina trīs dēlus – Oliveru, Džonu un Gustavu.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Anna Heča un Džeimss Tapers

Amerikāņu aktieru pāris Anna Heča un Džeimss Tapers pēc 10 laulībā pavadītiem gadiem izšķīrās šā gada janvārī. Abi turpina kopā audzināt dēlus Homēru un Atlasu.

 
Foto: AP/SCANPIX

Lēna Danema un Džeks Antonovs

Par šķiršanos pēc piecus gadus ilgām attiecībām paziņojuši arī seriāla «Girls» aktrise Lēna Danema un grupas «Bleachers» solists Džeks Antonovs. «Lēna un Džeks vairs nedzīvo kopā. [..] Lēna viņam nevēl sliktu. Viņš bija viņas pirmā mīlestība. Lēmums par šķiršanos tika pieņemts kopā. Šīs attiecības ir beigušās,» kāda pārim pietuvināta persona atklāja «US Weekly».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu