«Krievu Kima Kardašjana» - Ļeras Kudrjavcevas neparastā līdzība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievu TV šovu vadītāja un aktrise Ļera jeb Valērija Kudrjavceva allaž iekļuvusi Krievijas skaistāko sieviešu topos. Viņai ir 46 gadi, tomēr viņa izskatās teju 20 gadus jaunāka. Daudzi salīdzina Ļeru ar amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzni Kimu Kardašjanu. Tagad, kad abas daiļavas ir ar platīna blondu matu krāsu, līdzība ir vēl pamanāmāka. Novērtē pats!

Valērijai ir 27 gadus vecs dēls, bet Kima ir māmiņa trīs atvasēm - Nortai (4), Seintam (2) un Čikāgai, kuru iznēsāja surogātmāte.

Krievu daiļava ir bijusi divreiz precējusies - pirmā laulība ar mūziķi Sergeju Leņuku ilga no 1990. līdz 1992. gadam, bet otrreiz Ļera apprecējās 2013. gadā ar krievu hokejistu Igoru Makarovu. Kardašjana, savukārt, ir precējusies trīs reizes - ar mūzikas autoru Deimonu Tomasu (2000.- 2004.), basketbolistu Krisu Hamfriju (2011. gadā, bet laulība ilga vien 72 dienas, tomēr tā oficiāli tik šķirta divus gadus vēlāk) un ar reperi Kanje Vestu (prec. 2014. gadā).

ТЭФИ 2017

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Фото @yulrom

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Снимаем#секретнамиллион

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu